ACE netwerk

Werkgevers hebben er een financieel, strategisch en sociaal-maatschappelijk belang bij dat zoveel mogelijk mensen deelnemen aan het arbeidsproces. Dat vraagt om samenwerking, zeker nu de arbeidsmarkt en de arbeidsverhoudingen aan het veranderen zijn. 

Het stimuleren van de arbeidsparticipatie is niet langer een taak van de overheid alleen. Sterker nog, de overheid privatiseert de sociale zekerheid steeds verder. Het ACE Integraal Netwerk is hierop het antwoord. Wij bieden een HR-netwerk voor werkgevers, dienstverleners en medewerkers, dat regionale arbeidsmobiliteit eenvoudiger, sneller en goedkoper maakt.

Het doel: een hogere, duurzame arbeidsparticipatie met winst voor werkgevers, dienstverleners én medewerkers. 

Met elkaar kom je verder!

Het ACE netwerk is het grootste onafhankelijke en intersectorale HR-platform in de regio, voor werkgevers, dienstverleners en medewerkers. Het ACE netwerk bestaat uit drie onderdelen:

  1. ACE: het HR-netwerk in de regio, voor werkgevers
  2. ACE+: het netwerk in de regio, voor dienstverleners
  3. ACEwerkt.nl & ACE Transfercentrum: zet je loopbaan in beweging, voor medewerkers

ACE is een platform van ontmoeten, verbinden, activeren en inspireren. Een resultaatgericht platform, dat continue in beweging is. Bij ACE wisselen honderden werkgevers met elkaar werknemers, vacatures, kennis, ideeën en ervaringen uit om mensen duurzaam aan de slag te houden en de arbeidsmobiliteit in de regio te versterken. Het ACE netwerk bestaat uit regionale stichtingen zonder winstoogmerk, met een Raad van Advies & Inspiratie bestaande uit regionale vertegenwoordigers.

Brochures:

> Download ACE netwerk - voor HR professionals en dienstverleners
> Download de ACE medewerkersflyer

 

Zo werkt het ACE netwerk:

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief