Week van de Mobiliteit

ACE the work Experience; ontmoet, ervaar, werk!

De Week van de Mobiliteit is een zeer dynamisch evenement. Tijdens deze week vol beweging kunnen medewerkers werkervaring opdoen buiten hun organisatie en advies krijgen tijdens de Arbeidsmarkt. Voor werkgevers een prachtige kans om potentiele medewerkers te ontmoeten en kennis op te doen.

De Week van de Mobiliteit is een landelijke evenement met als doel om mensen in beweging te brengen, op de arbeidsmarkt. Het is een uniek, intersectoraal evenement, waar ontmoeten, inspireren, activeren, kennis en werkervaring opdoen centraal staat. De Week van de Mobiliteit wordt georganiseerd door het ACE netwerk, het grootste onafhankelijke, intersectorale HR-platform in de regio, voor werkgevers, dienstverleners en medewerkers. Het doel van ACE is om mensen te laten werken in werk dat past. Nu en in de toekomst.

Voor één dag een andere baan

Voor één dag een andere baan. Tijdens deze inspirerende week, kunnen medewerkers werkervaring opdoen buiten hun organisatie en begeleiding en advies krijgen tijdens de Arbeidsmarkt. Zo kunnen ze verder denken, groeien en ontwikkelen als mens en in hun loopbaan. Voor werkgevers biedt de Week van de Mobiliteit een mogelijkheid om de deuren te openen en nieuwe potentiële medewerkers te ontmoeten. 

ACE+ deelnemers komen tijdens de Week van de Mobiliteit in contact met werkgevers en kunnen advies geven over inhoudelijke vragen tijdens de Arbeidsmarkt.

De Week van de Mobiliteit bestaat uit 2 onderdelen:

  1. Werkervaring opdoen
  2. Matchcafé met Arbeidsmarkt

Voor alle informatie over de Week van de Mobiliteit, bezoek de website www.WeekvandeMobiliteit.nl.

 

De Week van de Mobiliteit 2017

De landelijke Week van de Mobiliteit vond plaats van 30 oktober t/m 3 november 2017. 

Tijdens deze week hebben meer dan 100 medewerkers gewisseld van baan. De werkplekken 'Verkeerspolitie’ en ‘Arrestantenbewaking’ waren het meest populair, gevolgd door ‘loopbaancoach’ en ‘meelopen op de afdeling P&O’.

Er vonden 3 prachtige Symposia plaats met als onderwerp Blockchain Organiseren, het Nieuwe Organiseren en Eigenlijk is werken niets voor mensen, behalve als het mensenwerk is.

Daarnaast hebben diverse werkgevers, begeleiders, opleiders, fotografen en kleurenadviseurs het mede mogelijk gemaakt om 3 prachtige, informatieve Arbeidsmarkten neer te zetten. We hebben werkzoekenden, geïnteresseerden en mensen die hun loopbaan in beweging wilden zetten, mogen ontmoeten. En met resultaat; we hebben zeer enthousiaste deelnemers gesproken die concrete tips hebben ontvangen om gelijk aan de slag te gaan met hun loopbaan.

Bekijk de terugblik van de Week van de Mobiliteit 2017

Vragen over Week van de Mobiliteit

Heeft u vragen over de Week van de Mobiliteit, dan kunt u contact opnemen met het ACE netwerk.