HR Symposium ism Avans

dinsdag 19 februari 2019 15:30 - 20:00 - ACE Midden- en West-Brabant

HR is aan zet! - Anders (leren) kijken en wendbaar werken

Ontwikkelingen in de markt doen een beroep op het aanpassingsvermogen van organisaties en haar medewerkers. Door anders te kijken, kun je anticiperen op veranderingen. De meest succesvolle organisaties, zijn organisaties die talenten aan zich binden en hen laten mee ontwikkelen. 

Maar hoe ga je hier als HR mee om. Hoe verschuif je van reactief naar proactief, HR in een coachende rol. Hoe help je de organisatie en (het talent van) jouw medewerkers groeien. Dit vraagt om durven én doen.

Anders (leren) kijken en wendbaar werken

Wat kan je verwachten

Paul Smit neemt ons tijdens het symposium mee in de wereld van verandering en beïnvloeding. Deze inspirerende filosoof/spreker/trainer met een achtergrond als cabaretier, laat zien hoe je slim omgaat met het beïnvloeden van het onbewuste bij anderen. En hoe je hier binnen en buiten organisaties gebruik van kunt maken.

Na deze inspirerende keynote speaker, hebben we in het World Café een gesprek over de rol van HR in ‘anders kijken en wendbaar werken’.

Ben jij erbij?
 

Lees meer informatie over het gezamenlijk georganiseerde symposium en meld je snel aan, de ervaring heeft geleerd dat er veel animo is voor ons jaarlijkse Symposium. Het Symposium is gratis voor alle ACE deelnemers. 

Het HR Symposium wordt georganiseerd door:
Lectoraat Sustainable Working & Organising Avans Hogeschool, de opleiding HRM van Avans Hogeschool Den Bosch en Breda, de NVP, Elisabeth - TweeSteden Ziekenhuis, Avans+ en het ACE netwerk. 

Programma

15.30 uur – Ontvangst
16.00 uur – Opening door Anita Wydoodt, member of the Executive Board at ETZ
16.15 uur – Keynote spreker Paul Smit
17.05 uur – Netwerk maaltijd
18:00 uur – Worldcafe met drankje 
19.30 uur – Afsluiting
19:45 uur – Mogelijkheid tot napraten onder het genot van een drankje

Dit evenement is al geweest, u kunt zich hier niet meer voor inschrijven.