Matchcafé en Symposium Week van de Mobiliteit

woensdag 3 april 2019 12:00 - 17:00 - ACE Arnhem / Achterhoek / Liemers

Locatie:
Provinciehuis Gelderland, Arnhem

Kom en ontmoet elkaar in het Matchcafé!

Tijdens het Matchcafé wordt er doorlopend een Arbeidsmarkt (met tafels/stands) aangeboden, waar medewerkers, werkgevers en ACE+ dienstverleners elkaar ontmoeten en kennis delen en ophalen. Daarnaast bieden ACE+ dienstverleners workshops aan.

Het doel van het Matchcafé blijft, om werkgevers en medewerkers op informele en ongedwongen wijze met elkaar in contact te laten komen. Niet vanuit de vraagkant, wel vanuit de intrinsieke interesse om de ander te leren kennen. Ook hebben we een Gast Spreker die je zal activeren, motiveren en inspireren.... Wie? Dat houden we nog even geheim, volg ons via www.weekvandemobiliteit.nl of via onze facebookpagina ACE Arnhem/Achterhoek/Liemers. 

De bijeenkomst bestaat uit:

Een arbeidsmarkt. Werkgevers presenteren zich, bieden vacatures aan en kunnen in contact komen met nieuwe, potentiële collega’s. 
Dienstverleners (Loopbaancoaches, Opleiders, etc) zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en aanwezigen verder te helpen met kennis. 
Workshops, interessant voor werkgevers en medewerkers. Hier hoeft niet vooraf voor ingeschreven te worden, dit gebeurt ter plaatse. 

Neem je collega's mee naar deze bijeenkomst. Tot 3 april in Arnhem!

Download de uitnodiging voor uw medewerkers - deze volgt

ACE webapp

Aanmelden

Vul hieronder uw gegevens in om aan te melden voor dit evenement.