Matchcafe ACE Rijnmond/Drechtsteden

donderdag 4 april 2019 13:00 - 16:00 - ACE Rijnmond/Drechtsteden

Locatie
Podium O950
Oostmaaslaan 950
Rotterdam

Matchcafe met Arbeidsmarkt in de Week van de Mobiliteit

De Week van de Mobiliteit draait om mensen in beweging brengen op de arbeidsmarkt, inspiratie opdoen en ontmoeten. Eén week om iedereen de kans te geven om mee te doen en om iedereen de (meer)waarde van ACE te laten ervaren. Zo kunnen organisaties en medewerkers verder denken, groeien en ontwikkelen. 

Kom en ontmoet elkaar in het Matchcafé!

Naast het aanbieden van werkervaringsplekken , organiseren we een speciale editie van het Matchcafé met Arbeidsmarkt. Tijdens het Matchcafé wordt er doorlopend een Arbeidsmarkt (met tafels/stands) aangeboden, waar medewerkers, werkgevers en ACE+ dienstverleners elkaar ontmoeten en kennis delen en ophalen. Daarnaast worden er spectaculaire workshops aangeboden. 

Het doel van het Matchcafé is, om werkgevers en medewerkers op informele en ongedwongen wijze met elkaar in contact te laten komen. Niet vanuit de vraagkant, wel vanuit de intrinsieke interesse om de ander te leren kennen

De bijeenkomst bestaat uit:

 • Een arbeidsmarkt. Werkgevers presenteren zich, bieden vacatures aan en kunnen in contact komen met nieuwe, potentiële collega’s.
 • Dienstverleners (Loopbaancoaches, Opleiders, etc) zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en aanwezigen verder te helpen met kennis.
 • Workshops, interessant voor werkgevers en medewerkers. Hier hoeft niet vooraf voor ingeschreven te worden, dit gebeurt ter plaatse. 

Neem je medewerkers die in beweging moeten of willen komen, mee naar deze bijeenkomst!

Arbeidsmarkt

De volgende werkgevers en dienstverleners zijn aanwezig tijdens de Arbeidsmarkt: 

 • 's Heerenloo
 • Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI)
 • GR Drechtsteden
 • Gemeente Hellevoetsluis
 • Dynamisch Bureau
 • Sociale Verzekeringsbank
 • Play World Casino
 • Uw organisatie??

Masterclass LIVE cv coaching door Aaltje Vincent

Tijdens de Arbeidsmarkt geeft Aaltje Vincent een Masterclass LIVE cv coaching! Aaltje neemt je mee in het meest cruciale document in het solliciteren: je cv. Je cv heeft één enkel doel en dat is oproepen ‘Die wil ik spreken!’. Hoe kom jij het meest optimaal tot je recht? Met de context van je werk en je ‘onbewuste bekwaamheden’? Aaltje laat het je zien, want ze gaat LIVE cv coachen. Een unieke kans om te zien hoe ook jij impact maakt met jouw cv! 

Aaltje Vincent is toonaangevend expert in Jobmarketing met ruim twintig jaar ervaring in het vakgebied. Ze deelt hierover als spreker, trainer en coach en in de landelijke pers en op radio en tv. Inmiddels heeft ze 82.000 boeken verkocht, tienduizenden mensen geïnspireerd in masterclasses, 2.600 professionals getraind en honderden kandidaten gecoacht. 

Op de Arbeidsmarkt: Speedcoaching

Gratis 15 minuten mini-coachingsgesprek 

In speedcoaching komen medewerkers door de gerichte vragen van de coach van Dynamisch Bureau supersnel tot de kern. Het doel is de medewerker te helpen bij een specifiek dilemma, een te maken keuze of te nemen beslissing op gebied van werk en loopbaan. Medewerkers komen weer in hun kracht en krijgen het inzicht om de juiste stappen te zetten.

Teken ter plekke in en kom tot een mooi en verhelderend gesprek!

 

Programma

12.30-13.00u  Ontvangst
13.00-14.00u  Workshop door Aaltje Vincent
14.00-15.30u  Arbeidsmarkt
15.30-16.00u  Feestelijke borrel

Alle informatie en downloads van de Week van de Mobiliteit, vind je op de website www.WeekvandeMobiliteit.nl

 

Deelnemers

De volgende mensen hebben zich aangemeld.

 • Nancy van der Poel - ACE Integraal Netwerk
 • Jolanda van Andel - Rabobank Cluster Onder Rotterdam
 • Fatima Fartsi - SVB
Dit evenement is al geweest, u kunt zich hier niet meer voor inschrijven.