Update uit de regio Arnhem/Achterhoek/Liemers

03 juli 2018

Aaltje Vincent heeft donderdagmorgen 28 juni een pilot-training gegeven in onze molen (zie foto) aan een aantal gelukkige ACE deelnemers. Ze noemde het zelf heel bescheiden een ‘pilot’ maar vanaf de eerste minuut zaten we op het puntje van onze stoel. De eerste reacties zijn erg enthousiast; praktisch, en erg inspirerend. Houd haar website www.aaltjevincent.nl in de gaten, vanaf eind augustus volgt hierover meer nieuws.

20 september 2018 wordt er ‘Gelderland Vitaal Werkt!’ georganiseerd op Papendal. Wij gaan daar vanuit ACE netwerk ook een bijdrage leveren. Je vindt ons op het Centre Court met onze arbeidsmarktinnovatie ‘Vooruitblik’. We gaan die dag zoveel mogelijk werkgevers alvast ‘om het hoekje’ laten kijken en daarmee ons best doen om bewustzijn te vergroten dat we creatiever om moeten gaan met onze vacatures en de inzet van ons personeel willen we het hoofd bieden aan de technologische ontwikkelingen en de steeds krappere arbeidsmarkt.

We hebben 24 mei jl. een bijzonder interessante studiemiddag bijgewoond over de AVG verzorgd door Barbara Roosenboom en Marije Waterink van onze helpdesk.