Matchcafe met Arbeidsmarkt groot succes

30 augustus 2018

Het netwerk kwam tot leven tijdens het vernieuwde Matchcafé in regio Midden- en West-Brabant! Maar liefst 70 werkgevers, dienstverleners en medewerkers kwamen met elkaar in contact tijdens het Matchcafé. Nieuw was dat er doorlopend een Arbeidsmarkt werd aangeboden, waar 13 werkgevers en dienstverleners zich presenteerden. Medewerkers, werkgevers en ACE+ dienstverleners ontmoetten elkaar en deelden kennis.

Tevens werden er twee praktische, interactieve workshops aangeboden; Kracht door Uitstraling en Netwerken? Hoe doe je dat? De ruim 20 deelnemers per workshop waren enthousiast over de tools waar ze gelijk mee aan de slag konden. 

Werkgevers presenteerden zich tijdens de Arbeidsmarkt en boden vacatures aan en kunnen in contact komen met nieuwe, potentiële collega’s. Op de vacaturewand werden de vacatures gepresenteerd van alle werkgevers die vandaag niet aanwezig konden zijn. Zo konden er mooie linken gelegd worden. 

Het doel van het Matchcafé is, om werkgevers en medewerkers op ongedwongen wijze met elkaar in contact te laten komen. Niet vanuit de vraagkant, wel vanuit de intrinsieke interesse om de ander te leren kennen. Eerder heeft dit al prachtige resultaten opgeleverd. Maar ook vandaag werden weer bijzondere verbindingen gelegd. De komende tijd zal blijken welke mooie resultaten er uit dit Matchcafe voortkomen.  

Prachtig om te zien dat het netwerk werkte!

We willen de Politie, Amarant, ETZ, Ricoh, Tata Steel, Groenhuysen, DJI, Sabic, HBS, Fabius, Koninklijke Visio, SuikerUnie, UWV werkbedrijf, SVB en Kracht door uitstraling bedanken voor hun mooie bijdrage.