Even voorstellen...Deen

14 november 2019

Sneller inspelen op (internationale) marktontwikkelingen om het succes en de continuïteit te vergroten is voor organisaties, opererend in een voortdurend veranderende markt, van groot belang. Om uw voorsprong op de concurrentie te vergroten adviseert Deen u op het gebied van Management Development / Assessment & Executive Search.

(Her)ontdek de unieke waarde van uw organisatie, pas deze aan toekomstige marktomstandigheden aan en veranker deze in visie, strategie en bedrijfscultuur. Deen werft executives, managers & professionals, signaleert en ontwikkelt de talenten van managementteamleden en bestuur om de veranderingen te managen. Deen toont karakter, maakt de 'onzichtbare bouwstenen' van succes zichtbaar, door zelf ontwikkelde tests & assessments.

Onze diensten

Onze vormen van dienstverlening die uw resultaat kunnen verhogen en continuïteit kunnen waarborgen, zijn:

  • Selectie-, ontwikkel- of loopbaanassessment wat inzicht biedt in karakter en verborgen talenten. Wij maken persoonlijkheid en dieperliggende drijfveren zichtbaar, waardoor onze adviezen hoge voorspellende waarde hebben. Op directie- en hoger managementniveau kunnen we snel (binnen één à twee werkdagen) executive assessments inplannen en binnen 2 dagen rapporteren. 
  • Online kleurentest Company Stars is een unieke test om iemands voorkeursstijlen van denken en handelen zichtbaar te maken op basis van persoonlijkheid en drijfveren, weergegeven in kleuren. Ook geeft Company Stars zicht op hoe iemand met stress omgaat en bepaalde competenties uitvoert. Verder wordt concreet aangegeven hoe iemand zich kan ontwikkelen, gegeven zijn of haar voorkeursstijl. De test is goed inzetbaar voor: selectie, ontwikkeling, teamontwikkeling, ondersteuning bij verandering en organisatieontwikkeling. Zonder ingewikkelde trainingen of dure licentiekomsten inzetbaar. 
  • E-coaching; Intensieve coaching per mail, chat en eventueel telefoon. Minimaal twee maal per week contact met de coach, waardoor de coachee snel tot de kern van de leervraag komt en vervolgens gericht kan werken aan gedragsverandering. Groot voordeel is dat de coachee niet hoeft te reizen en zelf gepaste momenten kan kiezen om met de coaching aan de slag te gaan. 
  • Face-to-face coaching, keuze uit verscheidene coaches; bijvoorbeeld provocatief coachen waarin op een speelse en onorthodoxe manier wordt gecoacht, waarbij de cliënt doorgaans opvallend snel in beweging komt en energie en nieuwe levenslust begint te vertonen. Provocatief coachen is een cocktail van humor, warmte, uitdaging en verrassing. Een provocatief principe? “Als je wilt dat de ezel vooruitgaat, trek hem dan aan zijn staart.” 
  • Maatwerktraining, zowel individueel als voor groepen, met een directe link met de praktijk; thema's als functioneringsgesprekken, time- en stressmanagement en accountmanagement.
  • (e)-outplacement, begeleiding naar een nieuwe werkkring, zowel face-to-face als online aanbod. Door onze inzet van psychologen wordt achterhaald welke functie en branche bij iemand past en onze recruiters met kennis van solliciteren en de arbeidsmarkt begeleiden bij het verwerven van een passende baan. Online versie https://sevensmiles.com/
  • Werving/Search, waarbij wij terugvallen op een eigen netwerk aan kandidaten en u kandidaten aanbieden die over de juiste persoonskenmerken beschikken. 

Contact

Nieuwsgierig geworden? Graag gaan wij met u in gesprek over uw vragen en behoeften en denken wij met u mee. U kunt vrijblijvend een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Lees alles over Deen en neem contact op