Even voorstellen...De Opleidingsregisseur

18 maart 2019

‘Praktisch, flexibel, en laagdrempelig; dé opleidingspartner voor het MKB’

We hebben gemerkt dat ondernemers uit het MKB zich vaak niet thuis voelen bij grote opleidingsbureaus. Wij helpen hen met het vormgeven van hun opleidingsbeleid. Door onze praktische aanpak, kunnen wij kwalitatieve leeroplossingen bieden binnen de beschikbare budgetten.

Wij hanteren korte lijnen en gaan ook voor een kleinere opdracht persoonlijk met de klant in gesprek. Daardoor kunnen wij op een flexibele, betaalbare en laagdrempelige manier maatwerk leveren, specifiek toegesneden op de vraag. Er is namelijk nooit één standaardoplossing. Ieder vraagstuk vergt een andere aanpak.

Door de krapte op de arbeidsmarkt is het nóg belangrijker geworden om mensen voor je organisatie te behouden. Bovendien kiezen jonge mensen hun werkgever vaak op grond van hun ontwikkelmogelijkheden. Het wordt in het bedrijfsleven steeds belangrijker om in de groei van je mensen te investeren. En dat geldt zeker voor het MKB.

Wij komen graag vrijblijvend kennismaken om u mee te nemen in de opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden binnen uw organisatie!

De Opleidingsregisseur
www.opleidingsregisseur.nl

Gerrine Fernhout – gerrine@opleidingsregisseur.nl – 06 20 44 33 69 - LinkedIn profiel 

Nicole Timmermans – nicole@opleidingsregisseur.nl – 06 22 42 44 67 - LinkedIn profiel