Even voorstellen...Deen!k Training & Coaching

13 mei 2019

 

Wat is jouw roze olifant? 

Verslind jouw roze olifant met Deen!k Training & Coaching

Ervaren jullie teams ook een hoge werkdruk? Zijn stress, burn-out en uitval te vaak het onderwerp van gesprek? Hebben teams moeite om afgesproken doelen te halen? Blijven plannen te lang in de kast liggen en heb je het gevoel dat er veel meer in de medewerkers zit dan dat er nu uit komt?

Of heb je misschien zelf ook van die dagen waarbij je continu wordt afgeleid door van alles en iedereen? Of dat je aan het einde van de dag denkt: wat heb ik nou eigenlijk gepresteerd? Dan is er goed nieuws: je bent niet de enige! Nog béter nieuws is dat wij je kunnen leren om het overzicht te bewaren, te focussen op je taken en ze ook daadwerkelijk uit te voeren. Met een opgeruimd hoofd en een voldaan gevoel als beloning.

In onze trainingen gaan we met teams, individuen of hele afdelingen aan de slag, op zoek naar datgene wat mensen ervan weerhoudt om zich te (blijven) focussen, doelen te halen en verstoringen te verminderen. Vervolgens leren we de deelnemers om de juiste prioriteiten te stellen, hun taken slimmer te organiseren en review momenten in te bouwen. Met als meetbaar resultaat: meer productiviteit en minder uitval.

Zelf ervaren hoe het werkt?

Wij organiseren ook toffe inspiratiesessies vol praktische tips die gelijk in de praktijk kunnen worden toegepast. Met deze inspiratiesessies krijg je ook een goed beeld van de trainingen.

Ook op zoek naar meer rust in je hoofd en minder stress op het werk? Bel, mail of app mij via 06-25251435 of info@deeniktraining.nl.
Ik kom graag langs om eens te praten en te bekijken of onze trainingen kunnen bijdrage aan jullie uitdagingen! Tot snel!?