Even voorstellen...Sixteenotwo, de Netflix onder de recruitmentorganisaties

02 mei 2019

Wij zijn Sixteenotwo: aangenaam!

Sinds kort heeft Sixteenotwo zich aangesloten bij het ACE netwerk, graag stellen we ons aan u voor. Sixteenotwo heeft een vooruitstrevende manier van werken en loopt voorop als het gaat om talentscouting van HBO en WO professionals. Wij hebben de stellige overtuiging dat het in de recruitmentbranche anders moet én kan.

Wij kiezen niet voor de makkelijkste weg of de gebruikelijke paden, wij zien dat recruitment en marketing hand in hand moeten gaan om tot een succes te komen. Wij zetten zowel onze professional als onze opdrachtgever centraal in ons werkproces. Persoonlijke betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel.

50% tot 75% besparing op uw recruitmentkosten

Sixteenotwo realiseert met haar recruitmentmethodes gemiddeld 50% tot 75% besparing op uw recruitmentkosten. Wij hanteren hiervoor twee succesvolle recruitmentmethodes:

  • Werving & Selectie
  • Campagne Recruitment

Werving & Selectie voor uw huidige openstaande vacatures, Campagne Recruitment voor de doorlopende werving op kernprofielen in uw organisatie. Deze methodes zetten we complementair in bij onze opdrachtgevers.

Meer weten?

Schiet ons dan even aan op één van de ACE bijeenkomsten. Bellen of mailen mag natuurlijk ook!

Rob van Weert (robvanweert@sixteenotwo.com)
Nathalie Buijse (nathaliebuijse@sixteenotwo.com)