Even voorstellen...Human Impuls

16 september 2019

Even voorstellen ... Human Impuls

Kwaliteiten & talenten maximaal inzetten

Wij maken je bewust en laten je ervaren hoe je kwaliteiten en talent maximaal kunt inzetten. Met focus, energie en resultaat. Daarvoor gaan we samen het onderzoek aan. Daarbij kijken we naar de gewenste richting, drijfveren en ambitie. Wat wil je realiseren en welk effect heb je daarmee voor ogen? En we laten je ervaren wat daarbij helpt en belemmert. Wij zijn voor jou een klankbord en coachen op persoonlijk en op teamniveau.

Ons aanbod

  • Persoonlijke coaching – Haal het maximale uit jezelf. Vitaal werken, met energie en plezier, nu en in de toekomst. Versterk je effectiviteit, invloed en impact.
  • Persoonlijk ontwikkel & feedback platform – Ontwikkeldoelen en vorderingen duidelijk vastleggen en monitoren. Eigen reflectie en feedback organiseren. Draagt direct bij aan het nieuwe beoordelen.
  • Online leiderschap assessment – Maak de balans op. Onderzoek hoe je meer energie, plezier en succes in werk, leven en (persoonlijk) leiderschap kunt realiseren. Individueel en op teamniveau inzetbaar.
  • Team coaching – Meer inzicht en begrip krijgen voor elkaars kwaliteiten en drijfveren. Bepaal richting en ambitie. Onderzoek wat wel / niet bijdraagt. Ervaar hoe het anders kan, helder en constructief.
  • Training One Minute Coaching - Versterk mentale veerkracht, impact en effectiviteit in communicatie en samenwerking. Leer mindset en gedrag van jezelf en anderen positief beïnvloeden, binnen 1 minuut.

Maximaal vitaal leiderschap

Wij geloven dat je het meest succesvol bent als je focus hebt en die consequent uitdraagt in heldere en duidelijke taal. Als je betrokken bent, slagvaardig en in beweging. Als je verantwoordelijkheid neemt voor jouw aandeel. Hierbij gaat het om eigen regie, om (persoonlijk) leiderschap.
Omdat we hierin geloven, leven en werken wij hier zelf ook naar. Met zoveel resultaat en positieve energie dat wij managers en professionals, teams en organisaties uitnodigen dit ook te doen. Jarenlang (sinds 2002) hebben al heel veel klanten dit ervaren en krijgen we er positieve reacties op.
Met gerichte impulsen (advies, coaching en training) en programma’s versterken wij de effectiviteit, de inzetbaarheid en de vitaliteit van mensen in organisaties. We versterken impact, vaardigheden, veerkracht en wendbaarheid. Op individueel, team- en organisatieniveau. Essentieel! Juist in deze tijd waarin de wereld snel verandert, ontwikkeling van technologie exponentieel is, organisaties volop in verandering zijn, en je geconfronteerd wordt met hoge verwachtingen en spanningen.

We denken graag met je mee

Bij Human Impuls sta jij, jouw team en jouw organisatie centraal. Wij willen graag dat een training, coaching of programma goed aansluit bij jullie wensen, doelen en gewenste veranderrichting. Zodat je er ook écht iets aan hebt, direct in de dagelijkse praktijk. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je meer informatie nodig hebt of je vragen hebt of een training of programma wel bij jou (of je team) past. We steken er graag energie in om jou te helpen bij het zetten van een volgende stap.

www.humanimpuls.nl - info@humanimpuls.nl
T 0168-371515