Even voorstellen...Deebee HR Services

14 januari 2020

Ben je op zoek naar een HR-professional? Of juist zélf als HR-professional toe aan een volgende stap in jouw carrière? Succesvolle bemiddeling van HR-professionals is mensenwerk. Ik ontmoet kandidaten daarom altijd eerst persoonlijk voordat ik hen aan mijn opdrachtgevers koppel. Met oprechte interesse ga ik het gesprek aan met kandidaat en opdrachtgever om erachter te komen waar behoeften liggen en wat hen beweegt.

DeeBee HR Services is gespecialiseerd in de bemiddeling van HR-professionals, zowel vast als interim, en koppelt HR-professionals aan organisaties.
Daarnaast is DeeBee HR Services jouw betrouwbare businesspartner op het gebied van recruitmentvraagstukken.

Deebee HR Services: voor bemiddeling van HR-Professionals. Puur, professioneel & persoonlijk.

Puur

Puur natuur en “what you see is what you get”: dat ben ik en daarmee ook DeeBee HR Services! Puur is elk mens van nature. Zet een persoon op de juiste plek en diegene zal bloeien. Het gaat om individuen, zij maken een organisatie tot succes.

Professioneel

Ik werk uitsluitend met ambitieuze HR-professionals die het niet ontbreekt aan enthousiasme, motivatie en interesse voor hun vakgebied. Mijn netwerk van HR-professionals is groot en ik werk continue aan het up to date houden hiervan. Datzelfde geldt voor mijn kennis en kunde.

Persoonlijk

Mijn aanpak is op maat gemaakt en persoonlijk. Ik luister naar de vraag (en de vraag achter de vraag) en denk, samen met de opdrachtgever of kandidaat, na over een hands-on aanpak. Ik werk op basis van (zakelijk) vertrouwen. Een goede samenwerking valt of staat hierbij.

Contact

Ben je op zoek naar een HR-professional voor een openstaande HR-vacature? Of juist zélf als HR-professional toe aan een volgende stap in jouw carrière?

DeeBee HR Services helpt je verder!
Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem contact met me op.

Diana Bilkerdijk 
DeeBee HR Services