Even voorstellen...Vitalavie

11 juni 2020

Wij brengen organisaties en medewerkers blijvend in beweging! 

Medewerkers hebben invloed op hun eigen vitaliteit, toekomst en energieniveau. Oftewel op hun mentale, emotionele en fysieke vitaliteit en inzetbaarheid.

Vitalavie helpt als professionele partner organisaties bij de invulling en uitvoering van het vitaliteitsbeleid. 

Wij geloven dat de medewerkers het belangrijkste kapitaal vormen in een organisatie en dat investeren in vitaliteit een hogere productiviteit en dus meer rendement oplevert. Wij werken daarbij doel- en resultaatgericht, zowel op organisatieniveau als op medewerker niveau.

De thema’s waarop wij dienstverlening verlenen zijn:

 

 

 

 

Vitalutie

Laat medewerkers hun eigen vitaliteitprogramma maken met de Vitalutie.
Vitale medewerkers maken een vitale organisatie.

MKB PROGRAMMA

Wilt u dat uw medewerkers mentaal en fysiek in beweging komen en regie nemen over hun vitaliteit en inzetbaarheid? Het vitaliteitsprogramma voor MKB biedt een complete tool dat daarvoor zorgt! Op een eenvoudige, overzichtelijke en betaalbare manier gaat het MKB-programma u en uw medewerkers daarbij helpen.

WHITE PAPER

Hoe stimuleer je medewerkers eigen regie te nemen om vitaal te blijven? Een concrete en praktische aanpak, waarin focus ligt op het positieve en wat goed gaat, verhoogt de zelfmotivatie om de vitaliteit te verbeteren. Medewerkers die met plezier werken, zijn 31% productieve, verkopen 37% meer en zijn 3 keer zo creatief. Wij laten je graag zien hoe dat te realiseren.

Contact

Wilt u graag aan de slag met uw vitaliteitsbeleid, de whitepaper ontvangen of gewoon graag eens sparren over dit thema, laat het ons dan weten en stuur een mail naar info@vitalavie.nl
www.vitalavie.nl