Netwerkadviseur (32 u/w)

28 september 2017
Zie jij kansen voor het verstevigen van de arbeidsmarkt?
Dan zoeken wij jou!
 
Vacature Netwerkadviseur 
Een resultaatgerichte verbinder die denkt in kansen en mogelijkheden


Als Netwerkadviseur maak je deel uit van het ACE team in de regio’s Midden- en West-Brabant, Rijnmond/Drechtsteden en Amsterdam. ACE staat voor ArbeidsmobiliteitsCentrum en is een intersectoraal werkgeversnetwerk dat landelijk actief is in 4 verschillende regio’s. Bij ACE wisselen honderden werkgevers met elkaar werknemers, vacatures, kennis, ideeën en ervaringen uit om mensen duurzaam aan de slag te houden. Voor meer informatie zie www.ACEnetwerk.nl.

Werkzaamheden

Als Netwerkadviseur ben jij de aanjager binnen de drie ACE netwerken. Jij denkt commercieel maar wél vanuit een inhoudelijke basis. Jij zorgt ervoor dat er nieuwe werkgevers en dienstverleners aansluiten bij ACE. Jouw doel is om resultaten te behalen door te co-creëren met de deelnemers. We willen actieve, betrokken en tevreden deelnemers die zelf onze diensten weten te benutten, hun doelen halen en ons netwerk helpen uitbreiden. Je ziet altijd kansen en mogelijkheden, denkt buiten gebaande paden en structuren. Je hebt contact met werkgevers, dienstverleners, werknemers en andere betrokkenen. 

De verantwoordelijkheden 

•    Acquisitie van werkgevers en dienstverleners;
•    Samen met de aangesloten deelnemers kansen verzilveren voor hun organisatie, vacatures en/of medewerkers;
•    Proactief realiseren van slimme verbindingen;
•    Het organiseren en begeleiden van onze maandelijkse bijeenkomsten;
•    Zorgdragen voor inhoudelijk en inspirerende bijeenkomsten (thema’s/gastsprekers);
•    Jij weet wat er speelt op de (regionale) arbeidsmarkt en vertaalt dit naar de uitdagende jaarplanning ACE2017. 
•    Continu aandacht hebben voor verbetering, groei en ontwikkeling van het netwerk;
•    Je bent een echte doorzetter en beschikt over een gezond relativeringsvermogen.

Het profiel

•    Je bent een enthousiaste en commerciële persoonlijkheid, ziet kansen en mogelijkheden en weet opdrachtgevers te verbinden; Je hebt bijvoorbeeld al enige jaren ervaring als intercedent bij een uitzendbureau en bent toe aan een volgende stap waarbij je nadrukkelijker bezig bent met het verstevigen van de regionale arbeidsmarkt.
•    Je bent een professionele ‘matchmaker’ en beschikt over uitstekende contactuele eigenschappen. Je communiceert eenvoudig op alle niveaus binnen een organisatie en je omgevinsgsbewust-zijn is goed ontwikkeld;
•    Je zorgt pro-actief voor een juiste balans in het netwerk van brengen en halen, geven en nemen, deelnemers, sectoren, dienstverleners etc.;
•    Je bent een teamspeler binnen een zelfsturend team. Samen met jouw collega’s realiseer je de gestelde doelen. We maken daarbij gebruik van elkaars talenten. Ook in het netwerk ben je een teamspeler, je benut het netwerk en zet iedereen in zijn rol;
•    Je gaat voor verbeteren van het ACE Integraal Netwerk model en de resultaten. Jouw ervaringen uit het veld neem je mee en zet je om naar nieuwe ideeën en projecten.

Het betreft een functie voor 32 uur per week. De werktijden zijn flexibel en afhankelijk van de vraag vanuit de markt, in te richten. Dit kan dus ook betekenen dat je incidenteel ’s avonds werkt. Wij werken vanuit ons landelijke hoofdkantoor in Etten-Leur, maar het werkgebied bestrijkt de regio's Midden- en West-Brabant, Rijnmond/Drechtsteden en Amsterdam.  

Je treedt in dienst bij Human Business Support (HBS), een innovatieve, dynamische en snel groeiende organisatie die laat zien dat werken anders kan. HBS is actief op het gebied van verzuim- en loopbaanbegeleiding en de ACE netwerken. Onze kernwaarden zijn praktisch, resultaatgericht, verbindend en vooruitstrevend. Voor meer informatie zie www.HBSwerkt.nl.We bieden passende arbeidsvoorwaarden in een ontwikkelende, innovatieve organisatie waar je mee kunt groeien. 

Interesse?

Mail je cv en een kort begeleidend schrijven naar: Maartje Saly-Dijkstra, maartje@ACEnetwerk.nl
Nadere informatie? Henrieke Rijken-Nagelhoud, 076 503 36 95