Vul de HR-Impact meter in en win!

Wat zijn jouw drijfveren als HR-professional? En waar staat jullie organisatie in het kader van Duurzame Inzetbaarheid? Ontdek wat jij belangrijk vindt in je werk en krijg inzicht in het HR-beleid in jouw organisatie.

Met het invullen van de vragenlijst, de HR-Impact meter, ontvang je niet alleen je werkwaardenprofiel en organisatie advies, maar kun je ook iets winnen! Win Werkfit coachsessies met een ervaren Loopbaancoach of één van de heerlijke thuiswerkverwenpakketten!

Vul voor 15 april de HR-Impact meter in en win!

Actievoorwaarden

De winactie via LinkedIn wordt georganiseerd door het ACE HR-Collectief.

Deelname actie

  1. Deelname aan de winactie is kosteloos.
  2. Om mee te kunnen doen met de winactie dient de deelnemer zijn naam, organisatienaam en emailadres in te voeren en toestemming te geven om de contactgegevens met Motivaction en ACE te delen, in de vragenlijst van de HR-Impact meter.
  3. Deelname aan de actie is alleen mogelijk voor personen vanaf 18 jaar of ouder.
  4. De winactie loopt van 12 maart 2021 tot en met 14 april 2021.
  5. ACE is te allen tijde bevoegd actievoorwaarden tussentijds te wijzigingen of de actie zonder opgaaf van reden stop te zetten.

Persoonsgegevens

  1. Persoonsgegevens van deelnemers en antwoorden worden enkel vanuit de HR-Impact meter gedeeld met Motivaction/Sparkey met als doeleinde onderzoeksgegevens en het toesturen van de werkwaarden. Tevens worden de persoonsgegevens en antwoorden van het organisatie onderdeel van de vragenlijst, gedeeld met het ACE HR-Collectief, zodat ACE contact op kan nemen. De gegevens worden niet verstrekt aan externen.

Winnaar

  1. De winnaars van de actie worden gekozen door middel van een loting op onpartijdige wijze.
  2. De winnaar van een actie krijgt persoonlijk bericht via email.
  3. Wanneer de winnaar niet binnen een week na bekendmaking reageert, wordt er een nieuwe winnaar aangewezen.
  4. Het gewonnen product kan niet worden omgeruild voor een andere prijs of geldbedrag.