Naar events

ACE Festival

ACE
Korenmolen Princenhage, Liesboslaan 35, Breda
ACE Festival

In een dynamische, informele setting, ontmoeten we elkaar weer. Dat we elkaar weer kunnen ontmoeten voelt al heel bijzonder, maar het wordt ook zeker een bijzondere bijeenkomst, het ACE Festival! We vieren 12,5 jaar ACE en kijken samen vooruit naar het najaar. Hier staat het thema HR als Gamechanger centraal. Het ACE Festival wordt dan ook geopend door een enthousiaste, verrassende spreker. We nemen jullie mee in het theater. 

HR als Gamechanger

We zien dat de wereld verandert, organisaties veranderen en werk verandert. Als HR heb je een cruciale rol om de organisatie en de mensen mee te nemen in deze veranderingen. Jij mag aan de knoppen zitten! Maar hoe doe je dat? En wat zijn stappen die je kunt nemen? We gaan jullie helpen, met een zeer herkenbare, interactieve en humoristische aftrap en dit najaar met bijeenkomsten waar we de diepte in gaan met dit thema. De sprekers van WAFL (waardevolle flauwekul) nemen ons mee in een theatrale inspiratielezing over het creëren van draagkracht en omgaan met weerstand tegen verandering. 

Veranderen vraagt draagvlak en we nodigen je dan ook van harte uit om jouw CEO/CFO/CHRO of andere 'Chief' mee te nemen die dag. Ook de OR/MR is van harte welkom. Alles om jou het draagvlak te geven en de verbinding te maken tussen de mens en de organisatie. 

ACE+ Collectief

Na het nieuwe ACE HR-Collectief, presenteren de dienstverleners van ACE met gepaste trots, het nieuwe ACE+ Collectief. En dat doen zij in de vorm van standjes. Loop een rondje over het Festival en maak kennis met alle mogelijkheden van ACE+. 

Achter de schermen hebben we het afgelopen jaar gebouwd aan een vernieuwend dienstverleners model, passend bij waar wij voor staan: samen beter, samen groter! Het beste halen uit jouw medewerkers en organisatie. In combinatie met het voorblijblijvers concept menen we een one-stop-shop te kunnen aanbieden. Van samenwerkende partners waarvan je weet dat ze hetzelfde in de wedstrijd zitten.

Een hapje en drankje

Bij een Festival hoort uiteraard ook een hapje en drankje. We nodigen jullie graag uit om de middag samen feestelijk af te sluiten.  
Wij kijken er naar uit! 

Programma

13.00u -14.00u       Ontvangst met lunch
14.00u -14.45u       Welkom door Andreas
14.10u -14.55u         WAFL
14.55u-16.45u         Festival rondje met ACE+ workshops en standjes 
16.45u-18.00u         Borrel met tapas

donderdag 9 september 2021
13:00 tot 18:00

Aanmelden 

Wil jij mee lunchen of kom je na de lunch? Geef dit aan in het opmerkingen veld. 

Aanmelden niet meer mogelijk.

Lid worden? Meld je hier aan!

Wil jij ook impact maken? Laat je HR-impact bruisen!

Word lid