Naar events

ACE Festival

ACE
ACE House Breda
ACE Festival

Het is weer tijd voor ons jaarlijkse ACE Festival! Onder het genot van een hapje en een drankje ontmoeten we elkaar in een dynamische en informele setting vanuit het ACE House in Breda. Met een enthousiaste, verassende spreker en interactieve sessies, trappen we samen het overkoepelende thema van het najaar af: DATO, oftewel: Day At The Office.

Day At The Office
Jullie staan als HR-professional deze middag centraal. Tegen welke uitdagingen lopen jullie aan binnen het HR vak? Wat speelt er in jullie organisatie? Waar blinken jullie in uit? Waar liggen de kansen en mogelijkheden? En belangrijker nog, hoe kunnen we elkaar als collectief verder helpen? Pak je kans en neem ons mee in jullie kennis en ervaringen!

Wat staat je te wachten?
Laat je deze middag inspireren door onze enthousiaste spreker, Arjen Boekhold. Arjen Boekhold is een echte Gamechanger! Naast dat hij co-founder en eigenaar is van het heerlijke chocolademerk Tony’s Chocolonely, heeft hij tegenwoordig ook zijn eigen bedrijf Game Changer Unlimited.

Als je over tien jaar terugkijkt, heeft jouw bedrijf dan écht verschil gemaakt? Als motivational speaker, inspireert Arjen Boekhold bedrijven en daagt ze uit om positieve en duurzame impact te maken. Hij zorgt ervoor dat mensen kansen zien, anders gaan denken, over grenzen heen kijken & oplossingen creëren binnen complexe structuren. Durf jij deze uitdaging aan te gaan?

Na een inspirerende sessie van Arjen Boekhold, zijn jullie als HR-professionals zelf aan zet! Vanuit jullie input hebben we verschillende HR-thematafels samengesteld waar we met elkaar de verdieping op zullen zoeken. Deel je vragen, kennis en ervaringen, dan gaan we samen op zoek naar de antwoorden, want met elkaar kom je verder!

We sluiten de middag vervolgens feestelijk af met een hapje en drankje.

Kortom, het belooft een onvergetelijke middag te worden die je niet wilt missen! Meld je dus snel aan.

Programma

14.00u - 14.15u             Ontvangst met koffie en gebak
14.15u - 14.30u             Welkom door Andreas en aankondiging spreker
14.30u - 15.15u              Sessie door Arjen Boekhold
15.30u - 16.30u             Diverse thematafels voor verdiepende gesprekken
16.30u - 17.30u             Intercollegiaal sparren onder genot van een hapje en drankje

 

donderdag 30 juni 2022
14:30 tot 17:30

Aanmelden

Vul hieronder jouw gegevens in om je aan te melden voor dit evenement.

Lid worden? Meld je hier aan!

Wil jij ook impact maken? Laat je HR-impact bruisen!

Word lid