Naar events

ACE Festival "De Toon maakt de muziek"

ACE
Landgoed Zonheuvel in Doorn
De toon maakt de muziek.

 

De toon maakt de muziek!

Zitten HR en de medezeggenschap in jouw organisatie op dezelfde toonhoogte? Of klinkt het soms nog vals? Lukt het om vanuit die verschillende orkesten samen muziek te maken? Of worden er twee verschillende stukken gespeeld?

 Juist in deze tijd waarin de wereld verandert, onze organisaties veranderen en ons werk verandert, is het van belang dat HR en OR/MZ elkaar weten te vinden en versterken. Als twee orkesten die samen één muziekstuk spelen. Met diverse invalshoeken op dezelfde problematiek.  Dat dit niet altijd gemakkelijk is, spreekt voor zich. Hoe vind je samen de juiste toon en hoe weet je dat je aan hetzelfde muziekstuk werkt?

 Om deze muzikaliteit op gang te brengen, organiseert het  ACE HR-Collectief i.s.m. SBI Formaat en OR Consultancy (ORC) op 7 september een heus festival!  We brengen de invalshoeken en perspectieven samen om gezamenlijk te bouwen aan vernieuwende organisaties, organisaties waar muziek in zit.  Vol met inspiratie en op interactieve wijze samen aan de slag om te werken aan jouw organisatie van de toekomst.

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Meld je gauw aan!

Het definitieve programma volgt. 

donderdag 7 september 2023
10:30 tot 17:30

Aanmelden

Vul hieronder jouw gegevens in om je aan te melden voor dit evenement.

Lid worden? Meld je hier aan!

Wil jij ook impact maken? Laat je HR-impact bruisen!

Word lid