Naar events

ACE Parade 'het HR-spiegelpaleis'

ACE
ACE House Breda
Parade

Welkom bij de eerste ACE Parade! We gaan je verrassen met een grote diversiteit aan onderhoudende (mini) workshops en voorstellingen. Er is volop ruimte met elkaar te sparren en te netwerken. Inhoudelijk te ‘snacken’ en te verdiepen.

 Als HR-professional sta jij midden in de organisatie. Je verbindt de doelen van de organisatie met de mensen die er werken. Je bent dagelijks bezig met je uitdagende omgeving. Denkt ver vooruit maar bent ook aanspreekpunt bij calamiteiten. Soms combineer je zelfs je drukken HR-werk met andere werkzaamheden. Kortom: de HR-wereld is als 1000 spiegels om je heen.

De ACE+ dienstverleners gaan je verrassen door je uit te dagen, te reflecteren, perspectief te geven, vooruit en achteruit te kijken, en 360 graden. Te lachen en te onderzoeken. Vandaar: welkom in ons spiegelpaleis! We houden jou de spiegels voor. Over organiseren, problemen, talenten, grenzen, perspectief, ouderen, jongeren, voorwaarden, ruimte, regels, jou, mij, de ander, bij blijven, blij blijven, geld, idealen, etc.

We heten je van harte welkom om het mee te maken en erbij te zijn!

 En heb je ideeën wat je heel leuk zou vinden om te horen om te doen? Laat het Karin weten en wie weet komen je wensen uit!

donderdag 20 juni 2024
12:00 tot 17:30

Aanmelden

Vul hieronder jouw gegevens in om je aan te melden voor dit evenement.

Lid worden? Meld je hier aan!

Wil jij ook impact maken? Laat je HR-impact bruisen!

Word lid