Naar events

Actief sturen op vitaliteit! Neem de regie!

ACE
Digitale bijeenkomst via Microsoft Teams
actief sturen op vitaliteit

Vaak wordt er bij vitaliteit alleen gedacht aan gezondheid, maar vitaliteit is veel meer dan dat. In deze bijeenkomst zullen OCA, LVH Advocaten en De Financiële Vormgever, vitaliteit vanuit een drietal kanten benaderen: gezondheid, juridisch en financieel.

Frank Faassen en Charlotte van der Pluijm van OCA, zullen het aspect gezondheid voor hun rekening nemen. Gezondheid is wat je er zelf van maakt. Laat jij klachten je leven beheersen of ga je ermee aan de slag? Tijdens de bijeenkomst geven zij inzicht in het ontstaan en een goede benadering van chronische klachten. Maar ook: welke rol heb jij als werkgever? Hoe kunnen situaties snel en effectief worden gesignaleerd en opgepakt?

Vervolgens zullen Peter Verheijden en Lisa Kloot van LVH Advocaten, ons meenemen vanuit de juridische benadering op vitaliteit. Zij zullen toelichten hoe je als werkgever chronische klachten bij medewerkers vroegtijdig kunt spotten en hoe je hierop kunt inspelen.

Arjan van Leijenhorst van De Financiële Vormgever, zal aan de hand van een aantal voorbeelden, ons tenslotte laten zien op welke wijze een financieel probleem bij een medewerker gesignaleerd kan worden. Daarnaast zal hij ingaan op de mogelijkheden (en voordelen) die je als werkgever hebt om hier vroegtijdig op te anticiperen.

Kortom, het beloofd een boeiende middag te worden! Ben jij er ook bij?

Programma

14.30u-14.40u      Welkom
14.40u-15.25u       Vitaliteit en gezondheid door OCA
15.25u-15.40u       Matchen en Pitchen
15.40u-15.50u       Energizer/pauze
15.50u-16.10u        Vitaliteit en juridische aspecten door LVH Advocaten
16.10u-16.30u        Vitaliteit en financiële aspecten door De Financiële Vormgever
16.30u-17.00u       Intercollegiaal sparren en afsluiten.

dinsdag 15 maart 2022
14:30 tot 17:00

 

 

Aanmelden niet meer mogelijk.

Lid worden? Meld je hier aan!

Wil jij ook impact maken? Laat je HR-impact bruisen!

Word lid