Naar events

Bouwen aan toekomstgerichte organisaties

ACE
Digitale bijeenkomst via Microsoft Teams
Bouwen aan toekomstgerichte organisaties

 

We zien op dit moment dat veranderingen versnellen. Mede door corona is het denken over thuiswerken, omgaan met de mogelijkheden in techniek, samenwerken, veiligheid, etc, etc. in een stroomversnelling geraakt. We zagen al veel eerder de vernieuwende organisaties die werkten met nieuwe vormen van organiseren. Holacracy, Laloux en de cyaan organisaties, het nieuwe werken en talentgedreven werken, om een paar voorbeelden te noemen.

De toekomstgerichte organisatie, medewerker en HR-professional 

In deze interactieve sessie gaan we met elkaar het gesprek aan over 3 dimensies: wat zijn de te verwachten veranderingen en hoe spelen wij als organisaties daarop in? Hoe veranderen onze medewerkers en hoe verhouden organisatie en mens zich tot elkaar in die verandering? Hoe verhouden de lange en de korte termijn zich daarbij? En ten slotte welke rol spelen wij als HR-professionals hierin? Welke rol willen wij nemen als Gamechangers?

Onder leiding van Diana Bilkerdijk van DeeBee HR-Services, Jean Paul Kersten van Smartlife Academy en Andreas van den Goorbergh van Human Business Support gaan we met elkaar het gesprek aan. We delen ervaringen, belemmeringen en perspectieven om elkaar verder te helpen in denken en doen: samen bouwen aan toekomstgerichte organisaties.

René Alders, HR manager Orga en ACE collega, deelt zijn ervaringen over het invoeren van holacracy binnen Orga. Een vernieuwende en gestructureerde vorm van zelforganisatie.

Programma

14.25  Inloop
14.30  Introductie door Diana Bilkerdijk
14.40  De toekomstgerichte organisatie 
15.15  Energizer/pauze
15.25  De toekomstgerichte medewerker 
16.00 Energizer/pauze
16.10   De toekomstgerichte HR-professional 
16.45  Intercollegiaal sparren en delen van vacatures en kandidaten
17.00  Afsluiting

donderdag 7 oktober 2021
14:30 tot 17:00

Aanmelden

Vul hieronder jouw gegevens in om je aan te melden voor dit evenement.

Aanmelden niet meer mogelijk.

Lid worden? Meld je hier aan!

Wil jij ook impact maken? Laat je HR-impact bruisen!

Word lid