Naar events

De gemotiveerde vitale oudere medewerker bestaat!

ACE
Digiaal via MS teams
Gemotiveerd

De gemotiveerde vitale oudere medewerker bestaat! 

De samenleving wordt ouder en dat betekent ook iets voor je personeelsbestand: Hoe vergroot je het werkplezier en zorg je als organisatie voor vitale oudere medewerkers? Zijn ouderen minder flexibel en komen ze minder in beweging binnen je organisatie? Dat is grotendeels een vooroordeel en mocht dat wel het geval zijn dan is het vooral zonde!

De life events waar oudere medewerkers mee dealen zijn echt anders dan die van young professionals. Zo hebben ze vaker te maken met mantelzorg. Ook gaat het qua energie en gezondheid wat minder vanzelf dan vroeger. Hoe kun je balans tussen werk en privé dan nog wel leuk en gezond houden? 

Heb je oudere medewerkers in je organisatie of zou je er wel meer willen hebben in deze krappe arbeidsmarkt? Uitdagingen en kansen zijn er genoeg. Hoe maak je optimaal gebruik van hun kennis en ervaring? En hoe spreek je hen aan op hun motivatie en bereidheid om mee te bewegen?

In dit webinar verzorgd door Odyssee, besteden we aandacht aan de ontwikkelingen in deze doelgroep als het gaat om vitaal en gemotiveerd aan het werk gaan. 

dinsdag 14 november 2023
15:30 tot 17:00

Aanmelden

Vul hieronder jouw gegevens in om je aan te melden voor dit evenement.

Aanmelden niet meer mogelijk.

Lid worden? Meld je hier aan!

Wil jij ook impact maken? Laat je HR-impact bruisen!

Word lid