Naar events

Employer Branding

ACE
ACE House Breda
solicitatie

In deze snel veranderende arbeidsmarkt is een duidelijk profiel als werkgever essentieel om de juiste mensen aan je te verbinden. Maar waar we vaak stoppen bij het aantrekken van mensen maken we vandaag de stap verder. Want een goede onboarding en behoud van de juiste mensen is minstens zo belangrijk. Hoe weet jij de verbinding te maken met wie je bent (of wil worden) en het zoeken en verbinden van de juiste mensen aan jouw organisatie? Waarbij de diversiteit van wat je zoekt ook nog eens enorm kan zijn!

Hilde Beckers, International HR-manager bij Verstegen Spices & Sauces, deelt graag haar ervaringen met jou. Ze begon bijna 5 jaar geleden met een geweldige uitdaging. Een succesvol familiebedrijf, met een lange historie, mee helpen veranderen naar een talentgedreven, duurzame en wendbare moderne organisatie. Maar ook een organisatie met veel diversiteit in functies. Sales, inkoop, productie, logistiek etc. etc. Stap voor stap veranderen met een duidelijke visie en met oog voor actualiteiten en prioriteiten. Hoe maak je waar wie je bent, wie je wil zijn en hoe neem je stap voor de stap de route naar verandering met je stakeholders? Waar staan ze nu en wat is er nog voor de boeg?

Middels een peer to peer interview  door onze HR-collega Monique Verduijn (HR Manager bij Pal-V), geeft Hilde een kijkje in de keuken. Een scale up en een bedrijf met een rijke historie. Een mooie verbinding voor een inspirerend gesprek over cultuur en veranderingen. Samen delen ze ideeën en ervaringen, successen en learnings.  Maar we zijn ook benieuwd naar jullie ideeën en ervaringen.

Na het interview gaan we in groepen uit elkaar en delen we ervaringen, vragen en ideeën of oplossingen. Volop tijd dus om met elkaar de diepte in te gaan en elkaar te inspireren en van elkaar te leren. Samen iedere dag een beetje beter!

 We sluiten af met een wrap-up en een hapje en een drankje.

 Ben je er bij? En natuurlijk zijn ook jouw introducé’s van harte Welkom!

Programma

13.45u-14.00u        Inloop
14.00u-14.15u        Welkom en Intro
14.15u-15.00u         Interview
15.00u-15.15u          Pauze
15.15u-15.30u          Matchen en Pitchen
15.30u-16.15u          Intercollegiaal sparren
16.15u-16.30u         Wrap Up
16.30u-17.00u        Afsluitende borrel met hapje

donderdag 15 december 2022
14:00 tot 17:00

Aanmelden

Vul hieronder jouw gegevens in om je aan te melden voor dit evenement.

Aanmelden niet meer mogelijk.

Lid worden? Meld je hier aan!

Wil jij ook impact maken? Laat je HR-impact bruisen!

Word lid