Naar events

Gedragsverandering & motiverende gespreksvoering

ACE
Digitale bijeenkomst via Microsoft Teams
Gedragsverandering & motiverende gespreksvoering

Aangezien het niet mogelijk is om elkaar fysiek te ontmoeten, gaan we digitaal met elkaar 'om tafel' via Teams. 

Samen met alle werkgevers, dienstverleners en leden van de Raad van Advies & Inspiratie, starten we het jaar gezamenlijk. Vol inspiratie, kennis, verbinding en humor. 

Kennis & Inspiratie

"Waarom doe je nou niet gewoon wat ik je zeg?"

Marcel heeft al jaren overgewicht, beweegt niet te veel en rookt nog steeds. Nogal logisch wat het advies van de leidinggevende zal zijn. Toch?

Het lijkt zo simpel. Veel van jouw medewerkers hebben een issue: een ongezonde levensstijl, verslaving, schulden, relatie issues, stress... Dat er iets moet veranderen, is duidelijk. Jij weet als leidinggevende of collega wat het beste is om te doen en komt met ideeën en adviezen. Win-win, zou je zeggen. Einde probleem. Maar dan blijkt vaak dat logische adviezen toch in de wind geslagen worden. Er verandert niets. Jij blijft hoofdschuddend achter met de vraag:

Waarom doe je nou niet gewoon wat ik zeg?  

In deze workshop geeft Rob d’Hondt aan de hand van dit soort dagelijkse voorbeelden antwoord op die vraag. Hij legt uit hoe je medewerkers het best kunt ondersteunen als ze met een probleem bij je komen. En hoe je ze echt helpt hun gedrag te veranderen: vaak juist níet door te zeggen wat zo voor de hand ligt. Rob geeft een aantal tips én inzichten die iedereen meteen (ook thuis) kan toepassen. Want een beetje hulpverlener zijn we allemaal…. Toch?

Werken vanuit je kracht

Rob d’Hondt neemt ons mee in een andere manier van communiceren. Van Lijderschap naar Leiderschap. Hij hanteert de methode van de Motiverende Gespreksvoering en is mede auteur van het Praktijkboek Motiverende Gespreksvoering.

Rob is gedreven, enthousiast en gericht op resultaat. Dit cadeautje bieden Rob en ACE je aan. Digitaal nog een keer, maar wel in een leuke interactieve setting. Maak dus 2u van je agenda vrij en leer vandaag wat je morgen kunt toepassen met Rob d’Hondt!

Regio

Rijnmond/​Drechtsteden, Midden- en West-Brabant

Indien je vanuit een andere regio graag wilt aansluiten, ben je welkom!

donderdag 21 januari 2021
15:30 tot 17:30

Aanmelden

Vul hieronder jouw gegevens in om je aan te melden voor dit evenement.

Lid worden? Meld je hier aan!

Wil jij ook impact maken? Laat je HR-impact bruisen!

Word lid