Naar events

Het Goede Gesprek: Haal het beste uit mens én organisatie!

ACE
Digitale bijeenkomst via Microsoft Teams
Het Goede Gesprek

Het wordt een dynamische bijeenkomst met veel kennis en praktijkvoorbeelden van HR-collega's uit het netwerk. Aangezien het niet mogelijk is om elkaar fysiek te ontmoeten, gaan we digitaal met elkaar 'om tafel' via Teams.  

Keynote speaker

De Ingrediënten van Het Goede Gesprek

De ontwikkeling van medewerkers ‘gaat vliegen’ als zij worden ingezet op hun sterke punten (versterk wat werkt!) en als zowel de medewerker als de leidinggevende in 2021 hun ‘fixed mindset’ inruilen voor een ‘growth mindset’. Hoe? Jacco van den Berg vertelt jullie hier alles over!

Voor menig medewerker is 2020 een jaar om snel te vergeten. Natuurlijk heeft thuiswerken voordelen, maar het praatje bij het koffiezetapparaat en zelfs de voorspelbare vergaderingen werden toch wel gemist. Mondjesmaat wordt het werkzame leven van voor de Corona weer opgepakt, maar er is meer nodig om de gevreesde explosie van burn-outs te voorkomen. Hoe nu bij medewerkers de spirit erin te houden, positief te blijven en naar de toekomst te kijken? Dat kan:  

  • door te focussen op sterke punten (versterkt wat werk!)
  • het voeren van gesprekken met een growth-mindset
  • het geven van feedforward
  • voorwaartse vragen te stellen
  • met de introductie van de faalbokaal

Jacco van den Berg (Van den Berg Training & Advies) presenteert als keynote speaker aan de hand van zijn nieuwe boek 'Het Prestatiemenu', zijn ideeën. Vervolgens interviewt Jacco, Heleen Holster (Playworld Casino) over haar ervaringen met de ingrediënten van Het Goede Gesprek. 

 

Workshops & intercollegiaal sparren  

Doelgericht het beste halen uit mens en organisatie 

Nancy van der Poel en Niki van Doeveren (Human Business Support) zoeken de verdieping met jullie. Ze starten met een korte introductie over het onderbouwd richting geven aan Het Goede Gesprek. Met behulp van TNO meetinstrumenten kunnen zij kwantitatief onderbouwen waar de organisatie en haar mensen staan en waar winst te behalen is. Deze informatie vormt de basis voor het doelgericht voeren van Het Goede Gesprek. Vervolgens verdiepen we met 2 workshops:

  1. Een praktijkcasus: Niki gaat in gesprek met Irma Wilting van Tjoapack over hoe zij met metingen vorm hebben gegeven aan het voeren van Het Goede Gesprek. En wat dit heeft opgeleverd.
  2. Workshop Het Goede Gesprek: Nancy neemt jullie mee in het gesprek over persoonlijke ontwikkeling aan de hand van het Huis van Werkvermogen.

 

Matchen & Pitchen

Welke vacatures ga jij delen? En welke medewerker zoekt een nieuwe uitdaging? 

Met het ACE HR-Collectief creëren we kansen, voor elkaar én voor onze medewerkers. Breng je vacatures dus mee en geef je medewerker de unieke kans zichzelf te presenteren. Tijdens het pitchen staat de kandidaat centraal. Hij of zij mag zich live of via een video aan jullie presenteren. Meld je pitchkandidaat aan, graag uiterlijk 2 april, via info@ACEnetwerk.nl

Jouw vacatures delen we graag 24/7 met ons hele netwerk op LinkedIn. Vergroot je bereik en tag @ACE HR-collectief en gebruik de #voorblijblijvers

Wie neem jij mee? 

Samen maken we ons HR-Collectief groter. Heb jij een HR-collega van een andere organisatie op het oog? Nodig hem of haar uit om kennis te maken. Zo creëren we samen nóg meer kansen! 

Programma

Deel 1: Kennis 
14.00-14.05    Welkom & intro
14.05-14.50    Kennissessie: De Ingrediënten van Het Goede Gesprek - verzorgd door Van den Berg Training
14.50-15.00    Energizer/pauze 

Deel 2: Actieve kennisdeling & Matchen
15.00-15.20    Workshop: Doelgericht het beste halen uit mens én organisatie - verzorgd door HBS
15.20-15.30    Energizer/pauze
15.30-16.00    Keuze workshop HBS
                         Workshop 1: Casus Tjoapack, Irma Wilting deelt haar ervaring
                         Workshop 2: Het Goede Gesprek aan hand van Het Huis van Werkvermogen
16.00-16.10    Energizer/pauze
16.10-16.40    Matchen: pitch kandidaten & onderling matchen
16.40-16.45    Afsluiting

donderdag 8 april 2021
14:00 tot 17:00

Aanmelden

Vul hieronder jouw gegevens in om je aan te melden voor dit evenement.

Aanmelden niet meer mogelijk.

Lid worden? Meld je hier aan!

Wil jij ook impact maken? Laat je HR-impact bruisen!

Word lid