Naar events

Juridische Actualiteiten

ACE
ACE House Rotterdam
Event 28 september

 

Vrijwel iedere werkgever krijgt er een keer mee te maken. Een werknemer valt (langdurig) ziek uit als gevolg van een verslaving (alcohol, drugs of medicijngebruik). Dit leidt veelal tot een complexe re-integratie, onder meer door het recht op privacy of het ontbreken van een deugdelijk beleid bij de werkgever.

Tijdens de actualiteitenbijeenkomst arbeidsrecht van LVH advocaten gaan we daarom specifiek op dit gevoelige onderwerp in.  Ruisch coaching, specialist op het terrein van re-integratie van werknemers met verslavingsproblematiek, bespreekt o.m. de nodige praktische tips om de re-integratie te versoepelen. LVH advocaten schetst de juridische kaders, waarmee rekening dient te worden gehouden.

Daarnaast bespreken we andere actuele arbeidsrechtelijke ontwikkelingen: het werken met ZZP-ers, het concurrentiebeding, platform-arbeid, de op handen zijnde wetswijzigingen en natuurlijk weer de tips en tricks voor HR voor 2024.

Het inhoudelijke programma duurt tot 17.15u. Om de files te vermijden is na afloop nog een aangeklede borrel, waarbij we elkaars ervaringen kunnen delen.   Dit bij het mooiste uitzicht op de Skyline van Rotterdam. 

Programma:

Inloop                                            15.30 uur tot 16.00 uur
Inhoudelijk programma         16.00 uur tot 17.15 uur
Borrel en netwerken                 17.15 uur tot 19.00 uur

Locatie:

ACE House Rotterdam
LVH Advocaten
27e verdieping World Port Centrum
Wilhelminakade 955
3072 AP Rotterdam

Voldoende parkeergelegenheid

 

 

 


 

donderdag 26 oktober 2023
15:30 tot 19:00

Aanmelden

Vul hieronder jouw gegevens in om je aan te melden voor dit evenement.

Lid worden? Meld je hier aan!

Wil jij ook impact maken? Laat je HR-impact bruisen!

Word lid