Naar events

Leiderschap in Tijden van Veranderingen

ACE
ACE House Rotterdam, LVH Advocaten, World Port Center, 27e etage, Wilhelminakade 901, Rotterdam
Leiderschap

We hopen elkaar weer fysiek te kunnen ontmoeten in het ACE House in Rotterdam. Mocht het niet mogelijk zijn om de bijeenkomst fysiek te laten plaatsvinden, dan gaan we digitaal met elkaar 'om tafel'.  

Inspiratie en kennis

Versterking van effectief leiderschap

Leidinggevenden vormen de sleutel voor een goedlopende organisatie en dienen voorop te gaan bij (cultuur)veranderingen, collega's mee te nemen en het goede voorbeeld te geven.

Gertrude Smit, Managing Partner en Leo van der Brugge, Sr. Assessment psycholoog en MD consultant van Deen geven tijdens deze kennissessie inzicht in veranderingstrajecten in organisaties en de rol van HR en directie en de ‘do’s ‘ en de ‘don'ts'. Deen verzorgde in de afgelopen jaren een aantal Management Development trajecten voor managers/ leidinggevenden bij verschillende organisaties, waarin de bedrijfscultuur en filosofie aan veranderingen onderhevig waren. 

Kennisdeling & intercollegiaal sparren  

Van vrij blijvend naar vrij leidend

Peter Verheijden (partner van LVH-advocaten en advocaat arbeids- en ondernemingsrecht) neemt je in deze interactieve workshop mee in zijn ervaring en visie op de (juridische) kaders die ontwikkeling en beweging niet alleen mogelijk maken, maar ook activeren. In zijn praktijk en in zijn betrokkenheid bij het ACE collectief stelt Peter dat leiderschap niet alleen bestaat uit ruimte en perspectief bieden, maar ook uit kaders stellen. Vrijheid moet geen vrijblijvendheid worden.

Duidelijke, heldere, gedeelde kaders zet ieder goed in zijn rol om te ontwikkelen en bewegen; de werkgever én de medewerker. Juist in tijden van verandering (en veranderende wetgeving) is vernieuwend denken, nieuwe kaders stellen en handhaven essentieel om te komen tot resultaat. En daarin is veel meer mogelijk dan we vaak denken! 

Peter gaat graag interactief met jullie in gesprek en nodigt je uit tevoren en/of tijdens de workshop jouw ervaringen en vragen te delen. Hij zal, samen met jouw collega HR-professionals, komen tot concrete praktische adviezen die je vanaf morgen kunt doorvoeren in jouw organisatie. Mail je eventuele vragen aan verheijden@lvh-advocaten.nl.

Leidinggevenden aan het roer

Nancy van der Poel (Teamleider Mens- & OrganisatieSupport en HR-consultant van Human Business Support) neemt je mee in de 5 stappen naar werkfitte medewerkers en organisaties. HBS gebruikt het verzuimgesprek als hefboom om te komen tot Het Goede Gesprek tussen de leidinggevende en de medewerker. Dit gesprek is essentieel in de nieuwe relatie die ontstaat door de veranderingen op de arbeidsmarkt voor zowel de werkgever als de medewerker.

Faciliterend leiderschap is in deze stappen een belangrijk onderdeel om te komen tot beweging en verbetering. HBS doet dit vanuit Talentgedreven werken; het zoeken van de manier die bij jou past. En zet daarmee de leidinggevende aan het roer. Nancy neemt je mee en daagt jullie uit met elkaar Het Goede Gesprek over effectief leiderschap in een veranderende arbeidsmarkt te voeren.

Matchen & Pitchen

Matchen is een belangrijk onderdeel van ACE; niet alleen denken maar ook doen. Welke vacatures en kandidaten heb jij? Voor wie zoek jij verbinding of nieuwe kansen? Tijdens het pitchen staat de kandidaat centraal. Hij of zij mag zich op eigen wijze aan jullie presenteren. Meld je pitchkandidaat aan, graag uiterlijk vrijdag 13 november, via info@ACEnetwerk.nl 

Wie nodig jij uit?

Welke collega binnen of buiten jouw organisatie heeft hier veel mee te maken en 'moet' hierbij zijn? Nodig deze collega zeker uit! 

Specialisten

Welke collega's binnen jouw organisatie hebben veel te maken met Leidinggevenden in hun rol zetten? Neem deze collega zeker mee naar de bijeenkomst.

HR-collega's

Ken jij HR-professionals buiten jouw organisatie die veel met Leiderschap te maken hebben? Hij/zij is van harte welkom als introducee. Neem ze mee naar de bijeenkomst. Zo maken we samen het collectief groter.In verband met de richtlijnen van het RIVM, gaan we zorgen voor voldoende afstand. Zo kunnen we op gepaste afstand met elkaar netwerken en bijdragen aan elkaars resultaten. Hierdoor zijn er een beperkt aantal plaatsen, dus meld je snel aan!

Regio

Rijnmond/​Drechtsteden

Indien je vanuit een andere regio graag wilt aansluiten, ben je welkom!

donderdag 19 november 2020
12:30 tot 17:30

Aanmelden

Vul hieronder jouw gegevens in om je aan te melden voor dit evenement.

Lid worden? Meld je hier aan!

Wil jij ook impact maken? Laat je HR-impact bruisen!

Word lid