Naar events

Privacy op de Werkvloer 2023, de do’s and don’ts

ACE
Online via Microsoft Teams
Privacy

In 2023 viert de AVG haar eerste lustrum. Toch is het onderwerp nog altijd actueel; privacy en een veilige gegevensverwerking in meer algemene zin is immers niet meer weg te denken binnen iedere organisatie die persoonsgegevens verwerkt van personeel en/of klanten. Wat kunnen we als HR-professionals verwachten in 2023 als het gaat om privacy op de werkvloer en hoe zorgen we voor een goede koppeling met wat van een werkgever wordt verwacht?

Op dinsdag 28 maart geeft Van Gelder Advocaten een online special over alle do’s en don’ts op het gebied van privacy op de werkvloer. Hoe staat jouw organisatie ervoor als het gaat om privacy en gegevensbescherming?

Heb je bijvoorbeeld al eens een privacyverklaring aan alle collega’s uitgereikt en zo ja, is deze nog actueel? Hoe wordt er omgegaan met de persoonsgegevens van collega’s? Hoe zit het met het vastleggen van medische gegevens? Is het verwerkingsregister nog up to date? En wat zijn de rechten als het gaat om het inzien van de zakelijke mailbox van collega’s?

Van Gelder Advocaten praat je in anderhalf uur digitaal bij en beantwoordt graag al je vragen rondom privacy op de werkvloer. Ben jij er ook bij? Schrijf je snel in!

dinsdag 28 maart 2023
09:00 tot 10:30

Aanmelden

Vul hieronder jouw gegevens in om je aan te melden voor dit evenement.

Aanmelden niet meer mogelijk.

Lid worden? Meld je hier aan!

Wil jij ook impact maken? Laat je HR-impact bruisen!

Word lid