Naar events

Slimmer Leven, Uit-Je-Altijd-Aanmodus

ACE
ACE House Breda
Uit je altijd aan modus

Sinds de iPhone in 2007 op de markt kwam, is er een heel nieuwe wereld voor ons opengegaan. We kunnen in een handomdraai contacten over de hele wereld onderhouden, informatie is altijd en overal beschikbaar, we kunnen werken waar we maar willen en we kunnen onszelf 24/7 vermaken met onze socials, games, online shoppen en voor een date hoef je ook de deur niet meer uit. Onze wereld lijkt veel groter en interessanter te zijn geworden. Maar als we even inzoomen, even een moment nemen om stil te staan bij de gevolgen van al die mogelijkheden die we hebben, dan zien we een keerzijde die enorm veel impact op ons heeft.

In de interactieve lezing Slimmer Leven, Uit-Je-Altijd-Aanmodus neemt Carlijn Hermes je, op haar kenmerkende enthousiaste manier, mee in de vraag welke invloed digitale technologie heeft op ons leven, ons werk, ons gedrag en onze beleving van (werk)stress. En krijg je antwoord op de vraag hoe je met meer voldoening kunt leven en werken door slimmer om te gaan met al die mooie digitale technologie die we tot onze beschikking hebben. 

 Carlijn Hermes is oprichter van SmartLife Academy en houdt zich bezig met wat het voor ons in deze nieuwe tijd, het digitale tijdperk, betekent om mens te zijn. De afgelopen 6 jaar heeft zij met haar lezingen en trainingen velen geïnspireerd tot een Gezonde Digitale Leefstijl. Haar tweede boek Slimmer Leven, Uit-Je-Altijd-Aanmodus ligt vanaf begin maart 2023 in de boekhandel. 

Programma

  • Verandering is de enige constante; het digitale tijdperk
  • Ik heb vrienden!; over oerbehoeften en hoe deze een belangrijke rol spelen in ons online gedrag
  • Dopamine afhankelijke gewoonte; waarom we meer tijd doorbrengen op onze devices dan we eigenlijk zouden willen
  • Bel me liever niet; de kwaliteit van onze communicatie en het aangaan van echte verbindingen.
  • Multitasken: wat de altijd aan modus met jouw focus efficiëntie en werkplezier doet. 
  • Energiemanagement; staan we nog voldoende stil bij hoe het nu echt met ons gaat.
  • Why tell me why; kritisch denken en de essentie van jouw werk kennen in tijden waarin verandering de enige constante is. 
dinsdag 9 mei 2023
15:00 tot 16:30

Aanmelden

Vul hieronder jouw gegevens in om je aan te melden voor dit evenement.

Aanmelden niet meer mogelijk.

Lid worden? Meld je hier aan!

Wil jij ook impact maken? Laat je HR-impact bruisen!

Word lid