Naar events

Verslaving op de werkvloer!

ACE
Digitale bijeenkomst via MS Teams
Foto netwerk

Het is voor veel organisaties een opluchting om open over verslaving te kunnen praten. Want het klopt nog steeds dat verslaving meer kapot maakt dan een ieder lief is. Op de werkvloer is verslaving steeds vaker een reden voor verzuim, bedrijfsongevallen en verstoring van arbeidsrelaties.

Ruisch Coaching weet als geen ander hoe het leven in verslaving eruit ziet voor de werkgever en collega`s. De gevolgen van een verslaving zijn vaak ingrijpend en langdurig. Het gesprek hierover voeren is niet gemakkelijk. En een goede opvolging daarna al helemaal niet.

In de afgelopen 15 jaar hebben we, met onze expertise, een toenemende stroom aan organisaties en diens medewerkers geholpen. Wij weten hoe te handelen in het geval van re-integratie eerste en tweede spoor, wij kennen de voorwaarden voor een adequaat traject en staan de opdrachtgever bij met raad en daad. Ook adviseren wij werkgevers op het gebied van beleid en vitaliteit en hebben wij programma`s ter bewustwording van afhankelijkheid op de werkvloer.

Om met elkaar meer vat te krijgen op het verslavingsprobleem en eerder om te kunnen gaan met bepaalde signalen, wil ik je uitnodigen voor de online bijeenkomst van ACE op 28 september. Tijdens deze online bijeenkomst delen wij onze kennis en gaan we met elkaar in gesprek. We praten open met elkaar over dit onderwerp. We leren van elkaar en voorkomen dat er langdurige uitval en dikke dossiers ontstaan.

We weten ook dat steeds meer mensen worstelen met het toenemende mobiele telefoongebruik. Of dat het werk op zich de afhankelijkheid in zich draagt. Kortom voldoende stof om over te spreken en te bedenken hoe het anders kan.

Misschien heb je zelf wel een casus die je wil bespreken? Of ken je iemand die worstelt met een verslaving?

 

donderdag 28 september 2023
15:30 tot 17:00

Aanmelden

Vul hieronder jouw gegevens in om je aan te melden voor dit evenement.

Aanmelden niet meer mogelijk.

Lid worden? Meld je hier aan!

Wil jij ook impact maken? Laat je HR-impact bruisen!

Word lid