Naar events

Vitaal en toch digitaal

ACE
Digitale bijeenkomst via Microsoft Teams
strand laptop

 

Trek die wandelschoenen maar alvast uit de kast, zorg dat je mobiele telefoon is opgeladen en plug die oortjes maar in, want we gaan wandelend het nieuwe jaar in.

Dit jaar staat geheel in het thema van ‘Vitaliteit en Positieve Gezondheid’. Op 18 januari trappen we het nieuwe thema feestelijk af tijdens de plenaire bijeenkomst ‘Vitaal en toch digitaal’.

In een wereld waarin we constant ‘aan staan’ is het soms moeilijk om af te remmen. Dit kan spanning opleveren en een veroorzaker zijn van stress. Door te ontspannen, alert te zijn en bewust te leren je rust te pakken, kom je in je meest optimale toestand of je ‘Zone-of-Genius’ zoals we dat ook wel noemen. Om in je ‘Zone-of-Genius’ te komen,  gaan we op 18 januari met elkaar, ieder vanuit zijn eigen plek, een begeleide wandeling maken. Tijdens de wandeling leer je een ademhalingstechniek die direct effect heeft op jouw lichaam. Slim Wandelen is namelijk een super simpele manier om tot ontspanning te komen en (werk)stress te verminderen.

Verder schuift Miriam de Kleijn van Institute for Positive Health bij ons aan tafel. Zij neemt ons mee in de wereld van Positieve Gezondheid. Want waarom is het van belang dat we hier aandacht aan besteden op de werkvloer? En hoe pas je dit als HR-professional/werkgever toe in de praktijk? We sluiten de bijeenkomst tenslotte af met de ACE parade. In deze parade zullen ACE+ dienstverleners een teaser geven over de bijeenkomsten die in 2022 zullen volgen.

Let op:  Zorg dat Teams geïnstalleerd is op je telefoon, zodat we samen digitaal kunnen wandelen. Het is handig als je van te voren nadenkt over de route die je gaat lopen. Kleed je lekker warm aan en breng eventueel een paraplu met je mee in het geval het gaat regenen.

Programma

15.00u-15-15u            Ontvangst & Welkom
15.15u-16.00u             Miriam de Kleijn (IHP)
16.00u-16.10u            Energizer/pauze
16.10u-16.40u            We gaan naar buiten! o.l.v. SmartLife
16.40u-16.45u            Energizer/pauze
16.45u-17.00u            ACE Parade & afsluiting

 

dinsdag 18 januari 2022
15:00 tot 17:00

Aanmelden

Vul hieronder jouw gegevens in om je aan te melden voor dit evenement.

Aanmelden niet meer mogelijk.

Lid worden? Meld je hier aan!

Wil jij ook impact maken? Laat je HR-impact bruisen!

Word lid