Naar events

Vitaal Leiderschap! Welke rol pak jij als organisatie en management?

ACE
ACE House Breda
Vitaal leiderschap

Na lang wachten is het dan eindelijk zover, voor het eerst in lange tijd gaan we elkaar weer fysiek ontmoeten. We gaan in deze bijeenkomst aan de slag met Vitaliteit, Diversiteit en leiderschap. Welke rol pak jij? 

Er liggen verschillende uitdagingen binnen organisaties. Denk aan waardering van werk en arbeid, eisen die medewerkers stellen aan organisaties en het grote tekort aan arbeidskrachten in veel branches. Deze vraagstukken vragen om nieuwe leiderschapsvaardigheden en ruimte voor diversiteit. Maar hoe pakken we dit aan?

Veel gesprekken tussen leidinggevenden en medewerkers gaan alleen over de taak, het oplossen van het issue/probleem. Het gesprek zou juist moeten gaan over zingeving van de samenwerking. Rob d’Hondt van Berckeley Square neemt ons mee in het voeren van 'Het goede gesprek'. 

Hoe vitaal is jullie leiderschap? Ben je een leider van de toekomst, of blijf je hangen in het verleden? Vitaal leiderschap helpt jouw organisatie en medewerkers naar een hoger niveau te tillen. Maar wat zijn nou precies de kenmerken van een vitale leider? Over welke competenties moet je beschikken? Gertrude Smit van Deen personeelsdiensten deelt met ons de ins en outs.

Een vitale organisatie is een inclusieve organisatie. In hoeverre omarmen jullie diversiteit binnen de organisatie? Leyla de Mos & Peter Wolters van Inter-Focus  gaan met ons het gesprek aan over diversiteit op de werkvloer. In hoeverre kijken jullie naar wat er gevraagd wordt uit de omgeving en passen jullie je daarop aan? In hoeverre sluiten de talenten van de medewerkers aan op de huidige ontwikkeling van de organisatie? En hoe draagt leiderschapsontwikkeling daaraan bij? 

Ga samen met ons aan de slag met vitaliteit, diversiteit en leiderschap. Meld je nu aan voor de eerste face-face sessie vanuit het ACE netwerk. Goed voor onze vitaliteit om elkaar ook weer in het ‘echt’ te ontmoeten.

Programma

14.00u - 14.15u              Inloop
14.15u - 14.30u              Opening
14.30u  - 15.10u             Rob d'Hondt
15.10u - 15.30u               Deen
15.30u - 15.45u              Pauze
15.45u - 16.00u             Matchen & Pitchen
16.00u - 16.40u             Inter-Focus
16.40u - 17.00u             Wrap up
17.00u - 17.30u              Borrel

 

donderdag 14 april 2022
14:00 tot 17:30

Aanmelden

Vul hieronder jouw gegevens in om je aan te melden voor dit evenement.

Aanmelden niet meer mogelijk.

Lid worden? Meld je hier aan!

Wil jij ook impact maken? Laat je HR-impact bruisen!

Word lid