Alignment. Dat is waar ik voor sta.
Alignment betekent voor mij dat verbinding & vertrouwen en dromen & drijfveren met elkaar in balans zijn en als resultaat tot ontwikkeling leiden. Ik streef naar duurzame ontwikkeling; ontplooiing van mensen en van organisaties van mensen.

Van origine logistiek geschoold, bekijk ik de zaken procesmatig. Mijn ervaring heb ik opgebouwd in de branches logistiek, scheepvaart en transport, industrie en zakelijke dienstverlening. Naast HR ervaring heb ik een NOBCO geaccrediteerde beroepscoachpraktijk gehad, jarenlange management development en sociale innovatie projecten gedaan en heb ik me sociaal maatschappelijk ingezet, omdat ik er waarde aan hecht om je talenten ook in te zetten voor verbetering van onze leefwereld. Bij AVR heb ik een combinatie van change management, coaching en HR gevonden, van waar uit ik bij kan dragen aan een schonere wereld waarin niets onbenut blijft.

De ACE visie om een breed platform te creëren voor duurzame employability ondersteun ik graag omdat dit een mooie kans is om iets toe te voegen aan de huidige werkgever- en werknemer markt.