Wil jij er als HR-professional voor zorgen dat je medewerkers zich op een onafhankelijke en slimme manier kunnen blijven ontwikkelen? Dan helpen we je daar graag bij, met praktische, zichtbare oplossingen. Onder andere met het platform Voorblijblijvers.nl

De wereld verandert, organisaties veranderen en werk verandert. Medewerkers moeten blijven ontwikkelen om bij en blij te blijven. Dat weet jij als HR-professional en ergens weet de medewerker het ook. Maar het werk vraagt aandacht en ontwikkeling (faciliteren), schiet er soms bij in.  

Blij blijven = bijblijven. Het gaat om in beweging blijven. Blijblijven is een werkwoord.
Hierbij leggen we de verantwoordelijk ook bij de medewerker zelf. 'We hebben Voorblijblijvers.nl als HR-afdeling voor jou ingericht/ontwikkeld. Wij gaan je helpen om altijd relevant te blijven. Maar het is ook je eigen verantwoordelijkheid om hier actief mee aan de slag te gaan'.

HR Marketing campagnes

Jouw online bibliotheek om in jouw organisatie aan de slag te gaan. Met een goede aftrap en iedere 2 maanden een nieuwe 'campagne', moedigen we jouw medewerkers aan en bouwen we een soort bibliotheek op. Zo maken we jouw werk als HR-professional positief zichtbaar en meetbaar voor de medewerkers en jouw organisatie.

Voorblijblijvers.nl is een initiatief van jouw HR-afdeling en meer dan 100 werkgevers in jouw regio. Als collectief werken we samen aan het blijven ontwikkelen van mensen. 

Meedoen?
Neem contact op met ACE. 

voorblijblijvers campagnes

Fluitend naar je werk test. Van poster naar video naar test. Stap voor stap nemen we de medewerker mee.

Ga naar de website Voorblijblijvers.nl

Ga aan de slag met jouw medewerkers.