ACE+ dienstverleners

Met ACE+ bundelen we alle kennis in de regio, door HR-dienstverleners en ACE werkgevers met elkaar in contact te brengen. Hierdoor maken we elkaar sterker en beter. ACE+ is het ondersteunende netwerk van HR-dienstverleners. 

Ook intermediairs en andere HR-dienstverleners spelen een belangrijke rol in het ACE netwerk, via het ondersteunende netwerk ACE+. HR-dienstverleners zijn aangesloten als helpdeskpartner, begeleider, kennispartner of supporter. Ze bieden hun kennis actief aan tijdens ACE+ studiemiddagen, trainingen en workshops. Zij investeren mee, zijn zichtbaar voor de ACE werkgevers en boeken daarmee resultaten. 

ACE+ dienstverleners ondersteunen werkgevers en medewerkers. Dankzij hun expertise komen we tot kwalitatief hoogwaardige, vernieuwende en resultaatgerichte oplossingen die bijdragen aan de missie: het verhogen van de duurzame arbeidsparticipatie in de regio.

Iedere dienstverlener is welkom!

Iedere HR-dienstverlener is welkom bij ACE+, we zijn een open netwerk dat elkaar verder wil versterken. Afhankelijk van de pakketkeuze heeft een dienstverlener een toenemend aantal contactmomenten met de ACE-werkgevers en kunnen zij een actieve rol spelen in het ACE Transfercentrum.