Overslaan en naar de inhoud gaan

Partner mogelijkheden

ACE is een regionaal HR-Collectief voor en door HR-professionals. HR-professionals hebben een vitale rol in de organisatie. Zij moeten de mensen en de organisatie laten bruisen. Zodat iedereen enthousiast en inzetbaar is. En actief en met plezier blijft bijdragen aan het resultaat van de organisatie. Maar wel met de juiste kennis en ondersteuning. 

HR-dienstverleners leveren een actieve rol in het netwerk

HR-dienstverleners zijn aangesloten en bieden hun kennis actief aan tijdens ACE bijeenkomsten of begeleiden HR-professionals en medewerkers middels trainingen en workshops. Zij investeren mee, zijn offline en online zichtbaar voor de ACE HR-professionals en boeken daarmee resultaten bij de aangesloten werkgevers. 

HR-professionals hebben tevens de mogelijkheid contact op te nemen voor '10-minuten vragen'. Zo help je de HR-professional verder en kun je met gericht advies jouw expertise laten zien. Door het Collectief weten HR-professionals jou als kennispartner te vinden. Een win-win. 

Ook op het online portaal voor medewerkers, www.voorblijblijvers.nl, bieden dienstverleners hun kennis aan in themapaden, testen, infographics en producten en diensten, betaald of onbetaald. We helpen medewerkers stap voor stap in hun loopbaan, inzetbaarheid en ontwikkeling. 

Iedere dienstverlener is welkom!

Iedere dienstverlener die iets kan betekenen voor HR-professionals of medewerkers in organisaties, is welkom bij ACE. We zijn een open netwerk dat elkaar verder wil versterken. Afhankelijk van de organisatie, kun je als dienstverlener bijdragen naar vermogen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? 

Aangesloten dienstverleners

Bekijk welke dienstverleners er al aangesloten zijn bij ACE.

Logo - Partner van ACE Netwerk - Dienstverlener

Wat wordt jullie rol? Neem contact op.

Neem contact op met ACE voor meer informatie over de partner mogelijkheden, want met elkaar kom je verder. 

ACE Netwerk