Overslaan en naar de inhoud gaan

Partner mogelijkheden

ACE is een regionaal HR-collectief voor en door HR-professionals. HR-professionals hebben een vitale rol in de organisatie. Zij moeten de mensen en de organisatie laten bruisen. Zodat iedereen enthousiast en inzetbaar is. En actief en met plezier blijft bijdragen aan het resultaat van de organisatie. Maar wel met de juiste kennis en ondersteuning. 

HR-dienstverleners zijn aangesloten in de regio als Helpdeskpartner, Begeleider, Kennispartner of Supporter. Ze bieden hun kennis actief aan tijdens ACE bijeenkomsten of begeleiden HR-professionals en medewerkers middels trainingen en workshops. Zij investeren mee, zijn zichtbaar voor de ACE HR-professionals en boeken daarmee resultaten bij de aangesloten werkgevers. 

HR-dienstverleners leveren een actieve rol in het netwerk als:

  • Helpdeskpartner: Bouwt en ontwikkelt mee aan het netwerk. Biedt advies op onder meer '10-minuten vragen'en biedt kennis en oplossingen aan HR-professionals, inzake arbeidsrecht, verzuim en financiele vraagstukken.
  • Kennispartner: Biedt kennis en ontwikkeling aan HR-professionals, zowel tijdens bijeenkomsten, als in de vorm van workshops en trainingen.
  • Begeleider: Biedt begeleiding en ontwikkeling aan medewerkers, in het ACE Transfercentrum.
  • Supporter: Ondersteunt het ACE HR-collectief.

 

Iedere dienstverlener is welkom!

Iedere dienstverlener die iets kan betekenen voor HR-professionals of medewerkers in organisaties, is welkom bij ACE. We zijn een open netwerk dat elkaar verder wil versterken. Afhankelijk van de pakketkeuze heeft een dienstverlener een toenemend aantal contactmomenten met de ACE HR-professionals en kunnen zij een actieve rol spelen in het ACE Transfercentrum.

Aangesloten dienstverleners

Bekijk welke dienstverleners er al aangesloten zijn bij ACE.

Logo - Partner van ACE Netwerk - Dienstverlener

Wat wordt jullie rol? Neem contact op.

Neem contact op met ACE voor meer informatie over de partner mogelijkheden, want met elkaar kom je verder. 

ACE Netwerk