ACE+ dienstverleners

Met ACE+ bundelen we alle kennis in de regio, door HR-dienstverleners en ACE werkgevers met elkaar in contact te brengen. Hierdoor maken we elkaar sterker en beter. ACE+ is het ondersteunende netwerk van HR-dienstverleners. Dankzij de gebundelde expertise, komen we tot kwalitatieve hoogwaardige, vernieuwende en resultaatgerichte oplossingen die bijdragen aan de missie: het verhogen van de duurzame arbeidsparticipatie in de regio.  

Het ACE netwerk is het grootste, intersectorale HR-platform in de regio. Voor werkgevers, medewerkers en dienstverleners. ACE is een platform van 
ontmoeten, verbinden, activeren en inspireren. Het ACE netwerk is een resultaatgericht platform, dat zich continue aanpast aan de veranderingen in de markt en daarmee in beweging is. Ook intermediairs en andere HR-dienstverleners spelen een belangrijke rol in het ACE netwerk, via het ondersteunende netwerk ACE+. 

 

HR-dienstverleners zijn aangesloten in de regio als helpdeskpartner, begeleider, kennispartner of supporter. Ze bieden hun kennis actief aan tijdens ACE+ studiemiddagen, trainingen en workshops. Zij investeren mee, zijn zichtbaar voor de ACE werkgevers en boeken daarmee resultaten. 

HR-dienstverleners leveren een actieve rol in het netwerk als:

  • Helpdeskpartner: Bouwt en ontwikkelt mee aan het netwerk. Biedt advies op onder meer '10-minuten vragen'en biedt kennis en oplossingen aan werkgevers, inzake arbeidsrecht, verzuim en financiele vraagstukken.
  • Kennispartner: Biedt kennis en ontwikkeling aan werkgevers, zowel tijdens bijeenkomsten, als in de vorm van workshops en trainingen.
  • Supporter: Ondersteunt het ACE netwerk.
  • Begeleider: Biedt begeleiding en ontwikkeling aan medewerkers, in het ACE Transfercentrum.

Iedere dienstverlener is welkom!

Iedere HR-dienstverlener is welkom bij ACE+, we zijn een open netwerk dat elkaar verder wil versterken. Afhankelijk van de pakketkeuze heeft een dienstverlener een toenemend aantal contactmomenten met de ACE werkgevers en kunnen zij een actieve rol spelen in het ACE Transfercentrum.