Naar events

Bij & blij blijven - zomer inspiratie sessie

ACE
Digitale sessie, via Microsoft teams
Bij en blijblijven

In verband met de onzekerheid over de beperkingen, verplaatsen we de plenaire sessie naar 9 september. We kijken er naar uit om jullie dan weer live te kunnen ontmoeten en we maken er dan ook een klein feestje van! Meld je hier alvast aan!

In plaats daarvan hebben we 8 juli een speciale digitale zomerinspiratiesessie: Hoe creëer en borg je een ontwikkelstrategie voor je medewerkers en neem je hen hier in mee?

Tijdens deze interactieve bijeenkomst gaan we digitaal in gesprek met elkaar, om ook zelf bij en blij te blijven! ACE heeft afgelopen jaar het nieuwe concept gelanceerd, om jullie als HR-professionals centraal te zetten en te ondersteunen in jullie werk. Met bijeenkomsten, meetinstrumenten en praktische tools en oplossingen die jouw werk als HR professional makkelijker maken. We halen samen het net op, wat hebben we de 1e helft van 2021 gedaan en wat heeft dit jou opgeleverd? Wat wil je ons meegeven aan thema’s? Waarmee helpen we jou verder? En hoe gebruik je de tools om onderdeel te maken van jouw ontwikkelstrategie?

Daarna gaan we in break-out sessies uiteen om de diepte in te gaan:

  1. Meten = weten als basis voor veranderen: Dorrianne van Vugt van Human Business Support laat zien hoe meten kan helpen om de organisatie én medewerkers in beweging te brengen
  2. Voorblijblijvers.nl: Inge Hilberts van ACE neemt jullie mee in dit nieuwe digitale portaal voor medewerkers; hoe werkt het? Hoe kun je de HR marketing mix inzetten? Welke campagnes zijn er beschikbaar voor jouw medewerkers?
  3. Van vrijblijvend naar ‘blij leidend’: Peter Verheijden van LVH Advocaten laat zien hoe je de ontwikkeling (juridisch en als draagvlak) kan borgen binnen jouw organisatie. Zodat ‘bij en blij blijven’ een gezamenlijke verantwoordelijkheid wordt

 

Programma:

14.25u   Inloop
14.30u   Welkom en actualiteiten
14.40u   Break-out rooms – terugblik en vooruitblik
15.10u    Uitkomst break-out rooms gezamenlijk bespreken
15.25u    Pauze
15.35u    3 workshops – inzet van kennis, tools en draagvlak om bij en blij te blijven
16.05u   Intercollegiaal sparren en verbinden
16.30u   Afsluiting

donderdag 8 juli 2021
14:30 tot 16:30

Aanmelden

Vul hieronder jouw gegevens in om je aan te melden voor dit evenement.

Geef in het opmerking-veld aan welke workshop je wilt volgen.

Lid worden? Meld je hier aan!

Wil jij ook impact maken? Laat je HR-impact bruisen!

Word lid