Online Bibliotheek

In de online bibliotheek vind je diverse 'campagnes' om je medewerkers te activeren om met hun loopbaan aan de slag te gaan. 'Niet mokken maar blijblijven'. Je kunt in de online bibliotheek de relevante thema's bekijken en de campagnes met jullie bedrijfsnaam uitrollen binnen jouw organisatie. Zo help je medewerkers om bij en blij te blijven. En maken we jouw werk als HR-professional positief zichtbaar en meetbaar voor de medewerkers en jouw organisatie.

ACE helpt jou als HR-professional om jouw medewerkers aan te moedigen om aan de slag te gaan. Voorblijblijvers.nl is een portaal voor iedere medewerker. Hier kunnen medewerkers ontdekken waar ze goed in zijn, wat hun waarde is, hoe ze fluitend naar het werk kunnen en bij en blij blijven. Lisa Ostermann legt in onderstaand filmpje uit hoe dit werkt. 

Voorblijblijvers.nl is een initiatief van jouw HR-afdeling en meer dan 100 werkgevers in jouw regio. Als collectief werken we samen aan het blijven ontwikkelen van mensen. 

Als HR-professional bij en blij blijven

Ook als HR-professional wil je bij en blij blijven. In het ACE portaal vind je diverse kennisartikelen en aanbod van partners om jezelf te ontwikkelen. In het portaal kun je inspiratie, kennis, infographics, maar ook meetgegevens en organisatiescans vinden om inzicht te krijgen in duurzame inzetbaarheid in de organisatie. Deze scans van TNO kun je inzetten in jouw organisatie. ACE helpt jou hierbij. 

Maak snel een account aan!

Log in om naar het ACE portaal te gaan