Naar nieuwsoverzicht

Match tussen AVR en De Kijvelanden

7 april 2017

Mooie match met een blije werknemer, werkgever, opdrachtgever en begeleider tot gevolg!
Goede ideeen.jpg

"ACE heeft de verbinding gelegd tussen AVR, mij als begeleider en de werknemer. Het is een gouden kans die precies op het juiste moment kwam. Alle partijen zijn blij; de werknemer om een nieuwe frisse start te maken, AVR doordat zij kosteloos iemand hebben die tijdelijk ondersteuning biedt en de werkgever die intern geen passende mogelijkheid meer kan bieden. Dat is nu precies de kracht van het ACE netwerk.

Vanuit mijn rol als begeleider binnen het ACE transfercentrum begeleid ik een werknemer  voor opdrachtgever De Kijvelanden van werk naar werk. De werknemer was vanuit een verzuimsituatie aan het re-integreren in werkzaamheden bij haar eigen werkgever. Samen met haar heb ik in een diepgaande coaching haar persoonlijkheid in kaart gebracht. De werknemer had er moeite mee om buiten haar eigen werkomgeving naar nieuwe mogelijkheden te kijken. Met hulp van het ACE netwerk is er de mogelijkheid geboden om bij AVR in een nieuwe werkomgeving, een zachte, nieuwe landing te maken in een werkervaringsplaats. Dit helpt de werknemer om te zien wat ze kan betekenen in een nieuwe werkomgeving. Het zelfvertrouwen zal groeien en dat maakt de stap naar een duurzame, betaalde baan kleiner."

Mariska Rovers-Bervoets, Loopbaancoach

AVR wil een bijdrage leveren aan een betere samenleving. Als afgeleide daarvan, heeft AVR dit vertaald naar een andere, interne bedrijfsvoering, met onder meer Duurzame Inzetbaarheid. Via "Social Return" (een bijdrage leveren aan het vergroten van de arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt) worden onder andere werkervaringsplaatsen zoals deze aangeboden. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Grensoverschrijdend

14 maart 2024

Grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer

Terugblik ACE bijeenkomst 20 februari 2024

Lees verder

Juridische actualiteiten

14 maart 2024

Juridische Actualiteiten 2024!

Terugblik ACE bijeenkomst 23 januari 2024

Lees verder

Lid worden? Meld je hier aan!

Wil jij ook impact maken? Laat je HR-impact bruisen!

Word lid