Naar nieuwsoverzicht

Voetbaltafel voor Groenhuysen

28 september 2018

Voetbaltafel voor bewoners en medewerkers Groenhuysen
Groenhuysen matches.jpeg

Medewerkers duurzaam aan de slag bij een bedrijf waar het hart van de medewerker én werkgever sneller van gaat kloppen. Dat ondersteunt Groenhuysen graag! Om die reden is Groenhuysen alweer bijna 10 jaar aangesloten bij het ACE-netwerk. Via ACE wisselen honderden werkgevers met elkaar medewerkers, vacatures, kennis, ideeën en ervaringen uit. Met resultaat! Een mooie match tussen werkgever en werknemer levert tevreden mensen op én ACE Miles.

In de afgelopen drie jaar heeft Groenhuysen matches gemaakt met maar liefst 19 medewerkers.  Voor deze matches ontving Groenhuysen zogenaamde ‘ACE miles’. Deze ACE miles zijn bijvoorbeeld in te ruilen tegen iets voor op kantoor of een leuke teamactiviteit. Marius Vergouwen van Groenhuysen zag dat de spaarpot met ACE miles aardig gevuld raakte. “Ik wilde de miles inzetten voor een activiteit voor bewoners, medewerkers en bezoekers van verschillende locaties. Zo is het idee van de voetbaltafel geboren: een leuke activiteit voor een breed publiek.”

Vandaag was het zover. Annerique Roosegaarde Bisschop van het ACE netwerk nam de miles in ontvangst onder toeziend oog van bewoners en medewerkers en overhandigde officieel de voetbaltafel aan Marius Vergouwen. Marius gaf het stokje door aan Jolande van Overveld. Zij zorgt ervoor dat de voetbaltafel als in een carrousel rouleert tussen verschillende locaties van Groenhuysen. Maar eerst mogen de bewoners en medewerkers van De Zellebergen er nog even van genieten. De heren Nol Schouwenaars en Jac Nuijten beten de spits af en namen het op tegen medewerkers Pieter Vissers en Jeroen Hendrickx. Die laatste waren net een maatje te groot en wonnen na een spannende strijd met 6-3. Het mocht de pret niet drukken. “Hartstikke leuk om zo bezig te kunnen zijn”, aldus Jac Nuijten. “Je moet ervoor zorgen dat je in beweging blijft. Stilzitten is niet goed. Zo’n voetbaltafel helpt daar ook weer bij.”

Gerelateerde nieuwsberichten

ACE Festival

14 september 2021

ACE Festival

Terugblik ACE bijeenkomst 9 september 2021

Lees verder

ACE Festival

15 juli 2021

Dit is het moment!

‘De wereld verandert, werkgevers veranderen, werk verandert, jouw baan verandert’
We schreven dit letterlijk in de aanloop naar het nieuwe ACE-concept en toen barstte de Corona-bom!

Lees verder

Benieuwd? Ervaar ACE tijdens een bijeenkomst.

Iedere bijeenkomst heeft een actueel HR-thema. We laten experts aan het woord en delen interactief en intercollegiaal kennis, inspiratie, vacatures en medewerkers.

Naar events