Naar nieuwsoverzicht

Nieuwe baan dankzij pitch

1 oktober 2019

Van 'toe aan iets anders' naar een nieuwe baan!
Goede ideeen.jpg

"Mijn coach Frans Reunis van RMO Coaching wees mij op de Week van de Mobiliteit die het ACE netwerk in april organiseerde. Ik liep een ochtend mee met Niki en Annerique om te kijken wat zij precies doen en wij bespraken mijn wensen omtrent een nieuwe baan. Ik werkte immers al ruim 21 jaar in de uitzendbranche en was toe aan iets anders.

Uit deze dag kwam meteen een concrete vacature en had ik vrijwel meteen een nieuwe baan te pakken! Helaas kwamen wij niet uit de arbeidsvoorwaarden en toen ik dat bij Annerique meldde, nodigde zij mij uit voor een netwerkbijeenkomst diezelfde dag, waar ik mijzelf kon pitchen. Na een korte voorbereiding sprong ik in de auto naar Breda en introduceerde mijzelf aan een groep, bestaande uit voornamelijk HR managers/adviseurs. Een leuke en spannende ervaring, waar goed op gereageerd werd, met name door één persoon; Ilse Bergen, werkzaam bij DSV Solutions, had een concrete vacature en zag mij wel zitten.

Om een lang verhaal kort te maken: 1 september ben ik als HR Adviser bij DSV begonnen! Mijn eerste maand zit er bijna op en ik ben erg blij met de kans die ik gekregen heb en het zicht op een mooie HR carrière dankzij het ACE netwerk!"

Carola van den Besselaar

Gerelateerde nieuwsberichten

ACE nieuws

12 februari 2021

Nieuwsbrief ACE februari 2021

Lees de volledige nieuwsbrief met alle actualiteiten van het HR-Collectief

Lees verder

Vaccinatie

4 februari 2021

Kan een werkgever een werknemer verplichten om zich te laten vaccineren tegen Covid19?

Gastblog van Asselbergs & Klinkhamer Advocaten - Nu meerdere coronavaccins beschikbaar zijn gekomen, ontstaat er veel discussie. Wel vaccineren of toch maar niet?

Lees verder

Lid worden? Meld je hier aan!

Wil jij ook impact maken? Laat je HR-impact bruisen!

Word lid