Naar nieuwsoverzicht

Werken aan persoonlijke veerkracht

23 april 2020

Op dit moment horen wij in onze coachingspraktijk van veel mensen, dat ze kampen met spanningen.
Werkstress.JPG

Spanningen die ontstaan door de combinatie van thuiswerken en gedwongen thuisblijven, sociale distantie, zorgtaken en vrees voor het CV19-virus. De veerkracht waarover zij normaal beschikken ebt weg en maakt plaats voor stress.

Herken jij ook bij jouw medewerkers of bij jezelf frustraties als spanningen met huisgenoten, een verstoorde concentratie voor het werk en/of moeite met het vinden van een balans werk-privé? Heb je zorgen over het behoudt van je baan of omzetverlies? Misschien heb je ook moeite om in slaap te komen of lig je ’s nachts zelfs wakker? Wil je als goed werkgever je medewerkers iets kunnen bieden of wil je er voor jezelf mee aan de slag?

RMO Coaching biedt korte, gerichte online-coaching van 4 sessies, waarin je leert om te gaan met de frustratie en tools krijgt aangereikt om jouw stress te managen en aan je veerkracht te bouwen.

Lees voor meer informatie hier verder op onze website of neem contact op met Yvonne Betting van RMO Coaching & Training (0620861107).

Gerelateerde nieuwsberichten

ACE Festival

14 september 2021

ACE Festival

Terugblik ACE bijeenkomst 9 september 2021

Lees verder

ACE Festival

15 juli 2021

Dit is het moment!

‘De wereld verandert, werkgevers veranderen, werk verandert, jouw baan verandert’
We schreven dit letterlijk in de aanloop naar het nieuwe ACE-concept en toen barstte de Corona-bom!

Lees verder

Benieuwd? Ervaar ACE tijdens een bijeenkomst.

Iedere bijeenkomst heeft een actueel HR-thema. We laten experts aan het woord en delen interactief en intercollegiaal kennis, inspiratie, vacatures en medewerkers.

Naar events