Naar nieuwsoverzicht

Werken aan persoonlijke veerkracht

23 april 2020

Op dit moment horen wij in onze coachingspraktijk van veel mensen, dat ze kampen met spanningen.
Werkstress.JPG

Spanningen die ontstaan door de combinatie van thuiswerken en gedwongen thuisblijven, sociale distantie, zorgtaken en vrees voor het CV19-virus. De veerkracht waarover zij normaal beschikken ebt weg en maakt plaats voor stress.

Herken jij ook bij jouw medewerkers of bij jezelf frustraties als spanningen met huisgenoten, een verstoorde concentratie voor het werk en/of moeite met het vinden van een balans werk-privé? Heb je zorgen over het behoudt van je baan of omzetverlies? Misschien heb je ook moeite om in slaap te komen of lig je ’s nachts zelfs wakker? Wil je als goed werkgever je medewerkers iets kunnen bieden of wil je er voor jezelf mee aan de slag?

RMO Coaching biedt korte, gerichte online-coaching van 4 sessies, waarin je leert om te gaan met de frustratie en tools krijgt aangereikt om jouw stress te managen en aan je veerkracht te bouwen.

Lees voor meer informatie hier verder op onze website of neem contact op met Yvonne Betting van RMO Coaching & Training (0620861107).

Gerelateerde nieuwsberichten

ACE nieuws

12 februari 2021

Nieuwsbrief ACE februari 2021

Lees de volledige nieuwsbrief met alle actualiteiten van het HR-Collectief

Lees verder

Vaccinatie

4 februari 2021

Kan een werkgever een werknemer verplichten om zich te laten vaccineren tegen Covid19?

Gastblog van Asselbergs & Klinkhamer Advocaten - Nu meerdere coronavaccins beschikbaar zijn gekomen, ontstaat er veel discussie. Wel vaccineren of toch maar niet?

Lees verder

Benieuwd? Ervaar ACE tijdens een bijeenkomst.

Iedere bijeenkomst heeft een actueel HR-thema. We laten experts aan het woord en delen interactief en intercollegiaal kennis, inspiratie, vacatures en medewerkers.

Naar events