Naar nieuwsoverzicht

ACE is verhuisd

7 september 2020

Op 28 augustus is het ACE hoofdkantoor, de landelijke ACE Helpdesk, verhuisd naar het Rithmeesterpark in Breda.
ACE House Rithmeester Breda

Afgelopen week is het ACE hoofdkantoor verhuisd naar het prachtige, nieuwe pand aan het Rithmeesterpark in Breda. Alle dozen zijn uitgepakt en we zijn goed bereikbaar, zowel fysiek, telefonisch als online. Kortom, klaar om samen impact te maken.

Allereerst willen we iedereen ontzettend bedanken voor de leuke berichten, kaartjes en prachtige bloemen, die we hebben mogen ontvangen. Graag hadden we jullie uitgenodigd voor een officiële opening. Maar gezien de huidige omstandigheden, stellen we dit uit tot een later, passender moment. Dit houden jullie nog van ons tegoed.

Vanaf begin 2021 is ook de benedenverdieping van het pand gereed. In het ACE house ontvangen we jullie graag voor de bijeenkomsten in Breda. Hierover later meer.

Vind je het leuk om een kijkje te komen nemen? Uiteraard ben je van harte welkom op de 2e verdieping van De Rithmeester. Neem contact met ons op, om een afspraak te maken.

Nieuw adres:
Rithmeesterpark 50 C1
4838 GZ Breda

Gerelateerde nieuwsberichten

Grensoverschrijdend

14 maart 2024

Grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer

Terugblik ACE bijeenkomst 20 februari 2024

Lees verder

Juridische actualiteiten

14 maart 2024

Juridische Actualiteiten 2024!

Terugblik ACE bijeenkomst 23 januari 2024

Lees verder

Benieuwd? Ervaar ACE tijdens een bijeenkomst.

Iedere bijeenkomst heeft een actueel HR-thema. We laten experts aan het woord en delen interactief en intercollegiaal kennis, inspiratie, vacatures en medewerkers.

Naar events