Naar nieuwsoverzicht

Even voorstellen...Gezond naar Pensioen

28 mei 2021

Nieuwe ACE+ dienstverlener. Evenwichtig Ouderenbeleid door Financieel Inzicht met Gezond naar Pensioen
Gezond naar Pensioen

De AOW-leeftijd wordt steeds verder opgeschoven, er moet langer doorgewerkt worden voor iedereen van zijn pensioen kan genieten.

Voor werknemers is dat vaak een flinke tegenvaller, zij hadden zich ingesteld op pensioen met 65! Geestelijk, maar zeker ook lichamelijk, blijken de laatste loodjes echt het zwaarst te wegen voor veel mensen. Vaak uit zich dit in lichamelijke klachten, met hoger ziekteverzuim, afnemende productie of verminderde motivatie tot gevolg.

Is het nu echt niet mogelijk voor deze mensen om minder te werken, of zelfs eerder met pensioen te gaan?

Om de keuze om te stoppen of minder te gaan werken is financieel inzicht noodzakelijk. Niet alleen over het opgebouwde pensioen, elders opgebouwde pensioenen, maar ook dat van de partner. Daarnaast betrekken we in dit inzicht ook zaken als hypotheek, lijfrente vermogen etc. Ook zaken als een eventueel AOW-gat komen aan de orde.

Begint het je misschien te duizelen? Voor jouw werknemer zal het niet veel anders zijn!

Gezond naar Pensioen maakt het voor jouw werknemer inzichtelijk wat de financiële gevolgen zijn van eerder stoppen of minder werken, maar ook wat het verschil is met doorwerken tot AOW-leeftijd.  We berekenen zodoende het inkomen voor en na AOW en bruto/netto. Zo wordt een keuze wel zo eerlijk!  

Ook kan geholpen worden bij het aanvragen van pensioen(en), de werknemer, maar ook de werkgever, wordt volledig ontzorgd.

Dit is slechts 1 onderdeel van onze dienstverlening. Je kunt altijd een kijkje nemen op onze website, maar wij gaan ook graag persoonlijk in gesprek om alle mogelijkheden van onze werkwijze toe te lichten. Een aantal stippen we graag aan:

  • Generatie/ Generatiepact mogelijkheden;
  • Zware beroepen ondersteuning;
  • Vroegpensioen mogelijkheden.

 Meer weten? Neem contact op met Gezond naar Pensioen.

Stefan van Santen
E:     slvansanten@gezondnaarpensioen.nl

T:     0181-696254      
W:   www.gezondnaarpensioen.nl 

Gerelateerde nieuwsberichten

Grensoverschrijdend

14 maart 2024

Grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer

Terugblik ACE bijeenkomst 20 februari 2024

Lees verder

Juridische actualiteiten

14 maart 2024

Juridische Actualiteiten 2024!

Terugblik ACE bijeenkomst 23 januari 2024

Lees verder

Benieuwd? Ervaar ACE tijdens een bijeenkomst.

Iedere bijeenkomst heeft een actueel HR-thema. We laten experts aan het woord en delen interactief en intercollegiaal kennis, inspiratie, vacatures en medewerkers.

Naar events