Naar nieuwsoverzicht

Benut & maak het verschil. Generatiemanagement als hefboom voor verandering

22 december 2021

Terugblik ACE bijeenkomst 16 december 2021
ACE terugblik 16 dec 2021

Voor het eerst zijn 5 generaties werkzaam in onze bedrijven. Al deze generaties zijn opgegroeid in verschillende periodes, met verschillende technieken, in andere levensfases met andere behoeften. Niet alleen in hun privéleven, maar ook op de werkvloer!

Door diversiteit van generaties heb je als bedrijf meer kansen én meer uitdagingen. We hebben jullie deze middag meegenomen in de kansen en mogelijkheden van diverse generaties op de werkvloer. Hoe verbind en motiveer je deze generaties binnen je organisatie?

Hannah de Graaf en Nicolette Kommers van Human Business Support trapten de bijeenkomst af met een interactieve sessie over de millenials. Wat vinden millenials belangrijk? Hoe bind je deze generatie? En hoe zorg je ervoor dat ze gebonden blijven?

Stefan van Santen van Gezond naar Pensioen zocht vervolgens de verbinding met de oudere medewerkers in organisaties. Waar liggen de mogelijkheden voor werkgevers en medewerkers als het gaat om pensioen? En wat zijn de voordelen hiervan?

Nienke Wiersma van Odyssee legde vervolgens de brug tussen deze twee generaties en alles wat daar tussen zit. Welke generaties zijn er allemaal op de werkvloer? Hoe werken deze generaties samen? En hoe zorg je voor de verbinding zodat er succesvol wordt samengewerkt?

Gerelateerde nieuwsberichten

(on)gezondheid medewerkers

17 oktober 2023

Hoe ga ik om met de (on)gezondheid van mijn medewerkers?

Terugblik ACE bijeenkomst 10 oktober 2023

Lees verder

Ruisch Coaching

17 oktober 2023

Verslaving op de Werkvloer

Terugblik ACE bijeenkomst 28 september 2023

Lees verder