Naar nieuwsoverzicht

ACE Festival 2022

12 juli 2022

Terugblik ACE bijeenkomst 30 juni 2022
ACE Festival

WAUW, het was weer een top feestje! We blikken terug op een onvergetelijke middag. Met bekende en nieuwe gezichten, wat was het leuk om elkaar (weer) te zien! Vanuit het ACE House in Breda, trapte Andreas de middag af met een warm welkom en een introductie van het thema DATO, oftewel Day At The Office. Het thema waar jullie als HR-professionals komend halfjaar centraal zullen staan!

Impact maak je samen

Arjen Boekhold mocht deze middag het spits afbijten. In zijn tijd bij Tony's Chocolonely, zorgde Arjen er mede voor dat het heerlijke chocolademerk uitgroeide tot een echte marktleider. In zijn inspirerende presentatie, nam Arjen ons met al zijn enthousiasme mee in zijn verhaal over impactvol leiderschap. Hoe kun je als HR-professional impact maken en het bestaande systeem doorbreken? Hoe word je nou een echte gamechanger?

Dit is het moment om het systeem te doorbreken, niet meegaan met de rest, maar juist anders denken en doen. Over grenzen heen kijken, de regels veranderen en kansen met beide handen aanpakken. Maar hoe zet je de eerste stappen?

Het succesverhaal van een echte gamechanger start bij het bepalen van een heldere impactvolle missie. Een missie waar jij,  jouw organisatie én haar medewerkers in geloven en achter staan. Echte impact maak je namelijk nooit alleen, dit doe je samen met iedereen in de organisatie. Van het formuleren van een nieuwe missie, tot aan het implementeren van een nieuwe teamcultuur. Samen maak je het verschil!

Het themacafé is geopend!

Na de inspirerende sessie van Arjen Boekhold, opende de ACE+ dienstverleners het themacafé. Vanuit verschillende HR-thematafels gingen we met elkaar in gesprek. We zochten de verdieping op, maakte nieuwe connecties en genoten van een hapje en een drankje.  

Wij genieten nog even na... Bedankt allemaal voor jullie komst! 💚

 

 

Gerelateerde nieuwsberichten

(on)gezondheid medewerkers

17 oktober 2023

Hoe ga ik om met de (on)gezondheid van mijn medewerkers?

Terugblik ACE bijeenkomst 10 oktober 2023

Lees verder

Ruisch Coaching

17 oktober 2023

Verslaving op de Werkvloer

Terugblik ACE bijeenkomst 28 september 2023

Lees verder