Naar nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief ACE 4 mei 2023

5 mei 2023

Lees de volledige nieuwsbrief met alle actualiteiten van het HR-Collectief
Nieuwsbrief 05-mei-2023

Blijf jij bij en blij?

Met ACE verzinnen we iedere keer weer nieuwe vormen. Want dat past bij deze veranderende tijd. Iedere keer weer plannen maken, doen (met veel plezier), controleren of het uitkomt (wat je jezelf voor nam) en weer bijstellen. Heerlijk die dynamiek! Zo blijven wij zelf bij en blij.

In april lanceerden we ook de nieuwe voorBLIJblijvers site. Meer onze eigen look and feel. Met de positieve insteek van een leven lang werken, leren en ontwikkelen met plezier. Met humor en een kleine twist. Met aandacht voor wat speelt op de werkvloer. In deze nieuwsbrief vertelt Karin er meer over.

Als ACE team meten wij voortdurend hoe bij en blij wijzelf zijn. Met een bevlogen team en een hoog werkvermogen, heeft werkdruk en gezond digitaal werken bij ons aandacht nodig. Samen met ACE+ partner Smartlife Academy,  hebben we een 10-weekse workshop gevolgd. Super ervaring en aanrader voor alle ‘breinwerkers’ van Nederland. Deze zomer kun je korte trainingen volgen. Mijn advies: doen!

Met de nieuwe invulling van de ACE bijeenkomsten schoten we in de roos! De peer to peer middagen zijn druk bezocht en geven een heerlijke vibe. Wat een prachtige praktijk ervaringen kunnen we delen met elkaar. We hebben zoveel kennis met ons allen! Daar word ik héél blij van. Heb je een bijeenkomst gemist? We praten je graag even bij.

De digitale one-topic bijeenkomsten geven kort en krachtig een kennisimpuls en zijn goed bezocht. Zo zoeken we iedere keer weer de volgende stap met elkaar. Zijn er zaken die jij onder de aandacht wil brengen? Of een thema waarover jij de diepte in wil gaan? Laat het ons weten, dan blijven we samen bij en blij!

Ik wens je een heerlijk voorjaar.

Blije groet, Andreas van den Goorbergh

 

Gerelateerde nieuwsberichten

De toon maakt de muziek.

22 september 2023

Terugblik ACE Festival "De toon maakt de muziek"

Terugblik ACE Festival 7 september 2023

Lees verder

Nieuwsbrief 05-mei-2023

17 juli 2023

Nieuwsbrief 17 juli 2023

Lees de volledige nieuwsbrief met alle actualiteiten van het HR-Collectief

Lees verder

Benieuwd? Ervaar ACE tijdens een bijeenkomst.

Iedere bijeenkomst heeft een actueel HR-thema. We laten experts aan het woord en delen interactief en intercollegiaal kennis, inspiratie, vacatures en medewerkers.

Naar events