Naar nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief 17 juli 2023

17 juli 2023

Lees de volledige nieuwsbrief met alle actualiteiten van het HR-Collectief
Nieuwsbrief 05-mei-2023

De toon maakt de muziek!

Soms word je ‘horend dol’ van alle roeptoeters. Hoe extremer hoe beter en hoe meer (digitale) aandacht. Helaas, want de waarheid ligt nog steeds in het midden en als je ver wil komen moeten we samen gaan. Deze twee waarheden zijn niet van mezelf maar komen uit Nederland en Afrika. Mooi hoe diversiteit werkt.

Toen Jaap en ik het ACE Festival aan het voorbereiden waren, wilden we juist die diversiteit vieren. Hoe brengen we mensen samen om verder te komen? Want wij zien dat juist dát nodig is: samenhang en samengaan om verder te komen. Onze gezamenlijke wereld van HR-professionals en medezeggenschap biedt die diversiteit. Het is tijd om samen te komen en samen te bouwen aan betere oplossingen voor werk.

De metafoor is een, héle oude maar iconische film van Bert Haanstra: 'Fanfare' je kunt klikken om te kijken. Mooi om te zien hoe traag een film toen ging. Of hoe snel de wereld nu. Een spoiler misschien, maar waar het start met rivaliteit eindigt het in harmonie. Sterker het beste behalen met elkaar.

En dat is precies wat we gaan doen 7 september. Samen de toon zetten, samen muziek maken. Als HR en medezeggenschap. Op een prachtige inspirerende locatie voor het ACE Festival. Landgoed Zonheuvel in Doorn. Thuisbasis van de club van Jaap; SBI.

We gaan niet roeptoeteren of flierefluiten. Maar samen vanuit een feitelijk fundament van een blijvend uitdagende arbeidsmarkt en inspirerende sprekers, samen de toon zetten voor een andere manier van samen werken in onze organisaties.

Wij zorgen voor de instrumenten. Samen maken we de muziek.

Heel fijne zomer gewenst!

 Tot 7 september!

Gerelateerde nieuwsberichten

Grensoverschrijdend

14 maart 2024

Grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer

Terugblik ACE bijeenkomst 20 februari 2024

Lees verder

Juridische actualiteiten

14 maart 2024

Juridische Actualiteiten 2024!

Terugblik ACE bijeenkomst 23 januari 2024

Lees verder

Benieuwd? Ervaar ACE tijdens een bijeenkomst.

Iedere bijeenkomst heeft een actueel HR-thema. We laten experts aan het woord en delen interactief en intercollegiaal kennis, inspiratie, vacatures en medewerkers.

Naar events