Naar nieuwsoverzicht

Financiële fitheid, geldzorgen voor nu en later!

14 maart 2024

Terugblik ACE Bijeenkomst 6 februari 2024
Terugblik financiele fitheid

Als werkgever worden we meer en meer betrokken in het gehele welzijn van onze medewerkers. Immers, als zij goed in hun vel en op hun plek zitten, hebben wij medewerkers die beter presteren en die we kunnen behouden voor de organisatie. Ook het financiële welzijn wordt meer en meer een aandachtsgebied voor de werkgever. Want financiële stress en zorgen, zorgt voor zorgen, irritatie en uitval.

4 van de 5 werkgevers heeft 1 of meer medewerkers in dienst die zich zorgen maken over hun financiële situatie. Vaak zijn de signalen lastig te herkennen. Hoe knoop je het gesprek aan je medewerker? Dit blijkt lastig, de schaamte is vaak groot en er hangt een taboe om heen

Belangrijk om dit onderwerp eens onder de loep te nemen. Arjan van Leijenhorst van De Financiële vormgever vertelde ons wat de invloed van financiële stress is in het heden en hoe je hier als werkgever mee om kan gaan. O.a. het herkennen van signalen en hoe ga je je het gesprek aan maar zeker ook hoe kun je helpen als werkgever.  Een interessante bijeenkomst!

Gerelateerde nieuwsberichten

Collage ACE Parade

2 juli 2024

ACE Parade 'het HR-Spiegelpaleis'

Terugblik ACE Bijeenkomst 20 juni 2024

Lees verder

Grensoverschrijdend

14 maart 2024

Grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer

Terugblik ACE bijeenkomst 20 februari 2024

Lees verder