Overslaan en naar de inhoud gaan

Onze deskundige ACE+ adviseurs helpen je graag met een stap voor stap programma! 

Wat kost het om niks te doen?

Stilzitten is geen optie meer, de krapte aan goede medewerkers is een structureel gegeven.

Wat kan ACE+ Positief Productief voor jouw organisatie betekenen?

  • Inzicht in wat verminderende productiviteit jouw organisatie kost.
  • Een volledige analyse van de huidige situatie.
  • Inzicht in de succesfactoren en aandachtspunten binnen jouw organisatie.
  • Een stap voor stap op maat gemaakt actieplan en advies.

 

Ontdek ACE+ Positief Productief

‘ACE+ Positief Productief’ is een initiatief van De Financiële Vormgever, Human Business Support, Leeman Verheijden Huntjens Advocaten, Odyssee Vitaliteit en Annemarie Palm. In dit programma bundelen we onze krachten voor een blijvend positief resultaat. Een multidisciplinair team van dienstverleners helpt je draagvlak creëren en geeft je inzicht in de succesfactoren en aandachtspunten van jouw organisatie. Zo geven we je in één keer helder inzicht in de huidige situatie van jouw organisatie. Met als resultaat: een concreet actieplan waarin we alle relevante facetten meenemen.

Hoe pakken we dat aan? 

Zo’n verandering gaat stap voor stap:

 1. Intakegesprek
Eerst maken we kennis met elkaar en jouw wensen in een intakegesprek.  

2. Analyse bijeenkomst
Daarna nodigen we een vertegenwoordiging van jouw organisatie uit om de huidige en gewenste situatie te bekijken. In een dagdeel analyseren we de inzetbaarheid en productiviteit van je medewerkers met behulp van de KoBaDI-tool (Kosten Baten Duurzame Inzetbaarheid) van TNO. Dit geeft je ook een beeld van verspillingen en mogelijke besparingen in mensen en middelen. 

3. Focuspunten bepalen
Samen bepalen we de focuspunten voor jouw organisatie. Onze specialisten gaan hiermee aan de slag en leveren een advies- en stappenplan op maat op.  

4. Veranderingen doorvoeren
Als je wilt, blijven we daarna ondersteunen bij het doorvoeren van cultuurveranderingen, bevorderen van vitaliteit en bereiken van een positieve gezondheid van je medewerkers. Denk aan financiële ondersteuning, hulp bij het wijzigen van het arbeidsvoorwaardenbeleid en het voorkomen van ziekteverzuim.

Welke investering vraagt het? 

De kosten van ACE+ Positief Productief bedragen € 3.995,-. Daarbij is de KoBaDI-tool-analyse inbegrepen.

Wil jij ook positief productieve medewerkers?

Wij geloven in de kracht van ACE+ Positief Productief en laten je er graag mee kennismaken! Mogen we je er meer over vertellen? Neem dan contact met ons op.